Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Tény, hogy stabil, megbízható, könnyen kézreálló disztró a Linux Mint. Egyetlen szépséghibája, hogy nem rolling. Végül felvettem a kesztyűt és csakazértis az öreg Sony Vaiomra Calam-Arch scripttel egy archot feltettem, miután kicseréltem benne a billentyűzetet egy használt fehér billentyűzetre. Csinos lett. Fekete noti fehér billentyűzettel. Az is jó, de sokkal munkásabb a beállítgatása. A Mint viszont teljesen készen van, megy mint az óra.
Ez a két kedvencem a linux mint cinnamon és a calam-arch. A mint telepítő sokkal megbízhatóbb, mert netkapcsolat nélkül is működik. A calamares telepítő online kapcsolatból szedegeti le a telepítendőket és ha éppenhogy csak megy a net akkor megőrjít az órák hosszat tartó telepítéssel és nem szól ki, hogy Öregem kár a benzinért, már ne vegyél be több xanaxot, hanem állítsd le most ezt a telepítést. ui: ez az avatarod most pont jó. Egy darabig ne cseréld le szerintem.#13023 BigManus :
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyermek PC játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Üdv!
Rowon