Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Tény, hogy stabil, megbízható, könnyen kézreálló disztró a Linux Mint. Egyetlen szépséghibája, hogy nem rolling. Végül felvettem a kesztyűt és csakazértis az öreg Sony Vaiomra Calam-Arch scripttel egy archot feltettem, miután kicseréltem benne a billentyűzetet egy használt fehér billentyűzetre. Csinos lett. Fekete noti fehér billentyűzettel. Az is jó, de sokkal munkásabb a beállítgatása. A Mint viszont teljesen készen van, megy mint az óra.
Ez a két kedvencem a linux mint cinnamon és a calam-arch. A mint telepítő sokkal megbízhatóbb, mert netkapcsolat nélkül is működik. A calamares telepítő online kapcsolatból szedegeti le a telepítendőket és ha éppenhogy csak megy a net akkor megőrjít az órák hosszat tartó telepítéssel és nem szól ki, hogy Öregem kár a benzinért, már ne vegyél be több xanaxot, hanem állítsd le most ezt a telepítést. ui: ez az avatarod most pont jó. Egy darabig ne cseréld le szerintem.#13023 BigManus :
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Üdv!
Rowon