- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Ja, a mai követelményeknek már lightos DE-vel se nagyon felelnek meg a gyenge gépek, ez már nagyon a múlt, hogy halálgyenge gépre majd lehet tenni valami soványka Linuxot, nincs értelme.
Mint-nél is a 17.3 volt az utolsó olyan kiadás, ami legendásan jól működött XFCE-vel halál gyenge gépeken, utána már ez nem jött be, de a lightos DE fejlesztők is letettek már arról, hogy nagyon gyenge gépre fejlesszenek. Mindennek elszállt a rendszerigénye. Persze aki ismeri az alternatívákat, könnyebben választ könnyedebb appokat, nagyon laikus kezdők viszont így jártak, ha P1-es gépekkel jönnek Linuxozni.notepadqq-nál én is mindig láttam változást a kinézetben, de mást nem nagyon, persze jó ha ilyen szintre felhozták, mert anno elég sokanWinról áttérve egyből keresték a Notepad++ alternatíváját.
Napi használatra nekem a XED jóval egyszerűbb és harmonizál is a Nemoval, valahogy nekem a QT-s programok zavaróak GTK-s környezetben. Fordítva nem így van, a plasma-val turbózott Cinnamonon egész jól beillettek a környezetbe az örökölt programok, igazából KDE-s programok nem is nagyon voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Napi használatra nekem a XED jóval egyszerűbb és harmonizál is a Nemoval, valahogy nekem a QT-s programok zavaróak GTK-s környezetben. Fordítva nem így van, a plasma-val turbózott Cinnamonon egész jól beillettek a környezetbe az örökölt programok, igazából KDE-s programok nem is nagyon voltak.
Rowon