- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12785 üzenetére
Ja, a mai követelményeknek már lightos DE-vel se nagyon felelnek meg a gyenge gépek, ez már nagyon a múlt, hogy halálgyenge gépre majd lehet tenni valami soványka Linuxot, nincs értelme.
Mint-nél is a 17.3 volt az utolsó olyan kiadás, ami legendásan jól működött XFCE-vel halál gyenge gépeken, utána már ez nem jött be, de a lightos DE fejlesztők is letettek már arról, hogy nagyon gyenge gépre fejlesszenek. Mindennek elszállt a rendszerigénye. Persze aki ismeri az alternatívákat, könnyebben választ könnyedebb appokat, nagyon laikus kezdők viszont így jártak, ha P1-es gépekkel jönnek Linuxozni.notepadqq-nál én is mindig láttam változást a kinézetben, de mást nem nagyon, persze jó ha ilyen szintre felhozták, mert anno elég sokanWinról áttérve egyből keresték a Notepad++ alternatíváját.
Napi használatra nekem a XED jóval egyszerűbb és harmonizál is a Nemoval, valahogy nekem a QT-s programok zavaróak GTK-s környezetben. Fordítva nem így van, a plasma-val turbózott Cinnamonon egész jól beillettek a környezetbe az örökölt programok, igazából KDE-s programok nem is nagyon voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest