Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 1 VII Japán
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Ja, a mai követelményeknek már lightos DE-vel se nagyon felelnek meg a gyenge gépek, ez már nagyon a múlt, hogy halálgyenge gépre majd lehet tenni valami soványka Linuxot, nincs értelme.
Mint-nél is a 17.3 volt az utolsó olyan kiadás, ami legendásan jól működött XFCE-vel halál gyenge gépeken, utána már ez nem jött be, de a lightos DE fejlesztők is letettek már arról, hogy nagyon gyenge gépre fejlesszenek. Mindennek elszállt a rendszerigénye. Persze aki ismeri az alternatívákat, könnyebben választ könnyedebb appokat, nagyon laikus kezdők viszont így jártak, ha P1-es gépekkel jönnek Linuxozni.notepadqq-nál én is mindig láttam változást a kinézetben, de mást nem nagyon, persze jó ha ilyen szintre felhozták, mert anno elég sokanWinról áttérve egyből keresték a Notepad++ alternatíváját.
Napi használatra nekem a XED jóval egyszerűbb és harmonizál is a Nemoval, valahogy nekem a QT-s programok zavaróak GTK-s környezetben. Fordítva nem így van, a plasma-val turbózott Cinnamonon egész jól beillettek a környezetbe az örökölt programok, igazából KDE-s programok nem is nagyon voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Napi használatra nekem a XED jóval egyszerűbb és harmonizál is a Nemoval, valahogy nekem a QT-s programok zavaróak GTK-s környezetben. Fordítva nem így van, a plasma-val turbózott Cinnamonon egész jól beillettek a környezetbe az örökölt programok, igazából KDE-s programok nem is nagyon voltak.
Rowon