Hirdetés
- Yettel topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja valóban, a Reborn OS már a kedvenced, sorry! Nekem a rolleresek egy kaptafa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fogadjunk, hogy nem is haragszol annyira.
Annyira már nem.
Alapból robbantam erre e bejegyzésre most, mert én ismerem azt az agyonbarkácsolt low-level sw kavarást, amit tudsz művelni a gépeddel/rendszerekkel. Így aztán nem teljesen helyes azzal indítani, hogy mit csinált nálad a Mint 20 beta! 
Ez olyan volt, mintha a Flash SSD topikba beírnád, hogy rakoncátlankodik a 860 EVO-d! Persze azt rajtam kívül kevesen tudnák, hogy milyen átalakításokat végeztél rajta a kedvenc flexeddel.

Na még ezek mellé csak a Winx hiányzik......nincs a HP-n matrica Win7-hez? Azzal is legális, ha elfogadja a serialt nem? Valahol olvastam, de nem tuti, hogy így van.
Szóval a Mint 20 beta tökéletesen működik, mióta felraktam, kb napi átlag 16 órában használom. Nem variálgatok már sokat rajta, lassan már nem is fogok érteni hozzá annyit sem, mint eddig. És miért? Azért, mert működik!

کیا تم سمجھ گئے ہو؟
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alapból robbantam erre e bejegyzésre most, mert én ismerem azt az agyonbarkácsolt low-level sw kavarást, amit tudsz művelni a gépeddel/rendszerekkel. Így aztán nem teljesen helyes azzal indítani, hogy mit csinált nálad a Mint 20 beta! 

Rowon