- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja valóban, a Reborn OS már a kedvenced, sorry! Nekem a rolleresek egy kaptafa.
Fogadjunk, hogy nem is haragszol annyira.
Annyira már nem.
Alapból robbantam erre e bejegyzésre most, mert én ismerem azt az agyonbarkácsolt low-level sw kavarást, amit tudsz művelni a gépeddel/rendszerekkel. Így aztán nem teljesen helyes azzal indítani, hogy mit csinált nálad a Mint 20 beta!
Ez olyan volt, mintha a Flash SSD topikba beírnád, hogy rakoncátlankodik a 860 EVO-d! Persze azt rajtam kívül kevesen tudnák, hogy milyen átalakításokat végeztél rajta a kedvenc flexeddel.
Na még ezek mellé csak a Winx hiányzik......nincs a HP-n matrica Win7-hez? Azzal is legális, ha elfogadja a serialt nem? Valahol olvastam, de nem tuti, hogy így van.
Szóval a Mint 20 beta tökéletesen működik, mióta felraktam, kb napi átlag 16 órában használom. Nem variálgatok már sokat rajta, lassan már nem is fogok érteni hozzá annyit sem, mint eddig. És miért? Azért, mert működik!
کیا تم سمجھ گئے ہو؟
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest