- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Warton #12354 üzenetére
Értem, de ez csak azt az utolsó x sort mutatja abban a pillanatban, nem biztos, hogy neked ez jó lesz, mivel boot problémád van. Ez csak egy monitorozó módszer, hagyd megnyitva és ha változás van a környezetben, akkor ezt kiírja. Dugj be egy USB eszközt vagy valamit és figyeld mi történik a terminalban.
A linkelt kimenetek sem mondanak sokat, szerintem a sorok nem is teljesek, ilyenkor célszerűbb pastebin-t használni és azt linkelni.
Esetedben a linkelt időalapú kereséssel lehetne hasznosan operálni szerintem. De akár a # systemd - leállás vizsgálata rész is jó lehetne. Nézd át a linkeket, amit beraktam és próbálgasd. A merevlemez vizsgálata is erősen javallott, ezt is írtam, ezzel hogy állsz? Az egy múzeális HDD, csoda ha még felpörög, vizsgáld meg a linkelt módszerekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest