Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
Esti szösszenet:
Nem tudom, hogy a létező frissítés, vagy mert +1 meghajtó bekerült a gépbe, de a samba mikor a +meghajtó mappáját is osztani akartam nem engedte
újraindítás után már a többi megosztásom sem volt jó.smb.conf:
usershare owner only =everyone"error 255 boolean, idáig működött"
->azóta találtam leírásat, mi szerint simán falsera kell állítani
én, mivel el sem indult a samba, teljesen újra raktam, smb.conf-ot külön, mert az maradt az eredeti, aztán megosztottam root al amit akartam, most működik.Anydesk, mivel ez az egyetlen gép ahol integrált vga megy, nem lehet hogy erőforrás kevés a linuxos gépen ? 16 mb-ot kap az integrált, és ezért csak 5mpenként kapok képet ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
újraindítás után már a többi megosztásom sem volt jó.
Rowon