- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_ #812 üzenetére
Látom, te is a minimal dizájn rajongója vagy. Nálam ez életfilozófia én magam is egyszerű gyerek vagyok
Az is igaz, hogy a Gnome alatt hagyom a gyári kinézetet, tetszik úgy ahogy van.
Mi a vélemény az openSUSE-ról? Kinézetre nagyon szép és úgy látom, ez is vastagon ki van próbálva kiadás előtt. Valamint itt sem nagyon szórják a verziókat, mint Debiannál. Annak idején ezt is próbáltam és akkoriban az egyik legjobb disztró volt a Slackware, Debian, Red Hat és Mandrake mellett. Ezeket mind próbáltam a Slackware kivételével, amihez a tudások kevés volt és akkoriban ez még egy vadonat új rendszer volt. és a Mandrake volt huzamosabb ideig használatban.
-
F34R
nagyúr
válasz
_Dumber_ #552 üzenetére
Nekem a feelinget ? nem Deception-ak akartad cimezni ?
mert en mar Arch linuxon sem erzem annyira jol magam. Biz isten ha most lenne penzem osszerakni egy erosebb gepet akkor Gentoo-t nyustolnem. De lehet meg igy is bealdozom azt a kis szaros ssd-t mert tuti ki fog purcanni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
_Dumber_ #504 üzenetére
Az AMD-t, mint céget többre becsülöm az Intelnél, de sajnos az intel jobb procikat gyárt ha a fogyasztás/teljesítmény mutatót nézzük, szóval Intel.
AMD vs Nvidia témában szintén többre tartom az AMD-t, szóval ott már AMD. Viszont a Thinkpadokba már csak Nvidiát raknak, így valszeg idővel én is áttérek arra.
Szerintem jelenleg ez a legjobb intel professzor laposba: [link]
-
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_ #473 üzenetére
A csomagkezelőt megtaláltam, múködik is szépen, csak éppen kevés. Az például felteszi a Krusadert, de a hozzá tartozó extension-öket nem és nem is mutatja lehetőségképpen. Példa: arj, rar, multirename stb... itt most fejből kellene tudnom vagy 20 csomagnevet. Lövésem nincs, azt csak beszoktam pipálni amikor kiválasztottam a csomag telepítését a Software Center-ben
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_ #457 üzenetére
Nos, a Gnome-ot most nekem is, a Unitiy barátságosabbá tette, de ha egyszer ez tetszik. Majd jövök még kérdésekkel, mert itt fogalmam nincs, hogy például a Google Earth-t hogyan tegyem fel. Ubuntu alatt könnyű volt. A frissítés fut, mindjárt kész és a nyelvi kiegészítőt is megtaláltam. Csinálok drm-et, megszerkesztem az fstab-ot aztán kereshetem az alkalmazásaimat meg a levelezés és naptár beállítás...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_ #436 üzenetére
Manjaro Gnome Edition: ez még nem stabil, pre2 verzió.
Debian: másként fogalmazok - biztos vagyok abban, hogy a videokártya az egyik, amihez nincs firmware az ISO-ban. Ezen kívül még vagy 3-4 firmware-t hiányol. Nem akarok ezzel később tökölni, mikor vannak olyan disztrók , amik mindent kezelnek elsőre. Éppen emiatt lehet egy Ubuntut visszaállítani kevesebb mint 1 óra alatt. Az összes applikációval és azok beállításával együtt.
A Gnome-tól meg nem tudok eltekinteni, ki nem állhatom a Start menüt, örülök, hogy megszabadultam tőle.
Az lesz a vége, hogy marad az Ubuntu 13.10, pár évig jó lesz az, amíg le nem cserélem a laptopot. Azon mindent be tudok állítani hipp-hopp.
bob.zxr: mi a baj a Fedorával? Egy Red-Hat rendszeradminisztrátor barátom kifejezetten azt ajánlotta, neki az van fent a családjának minden gépén. Igaz, még a 17-es.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_ #430 üzenetére
A Manjaro nagyon érdekesnek tűnik, amint elkészül a Gnome Edition és addig nem találok valami megoldást, akkor kipróbálom.
A Debiannak meg mennie kellene, a laptopom HD multimédiára lett tervezve, a legbrutálisabb operációs rendszert is röhögve futtatnia kell. Megpróbálom megint feltenni a Multisystem-mel, hátha ott van valami probléma. Igaz, az Ubuntu probléma nélkül felment róla. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_ #419 üzenetére
Akkor ebben majd kellene egy kis segítség. Megpróbálkozom a Debiannal... Éppen most jött le, feldobom pendrive-ra és remélem már Debianról jelentkezem vissza.
Még egy kérdés: levelezőnek mit használtok? Eddig a Thunderbird-öt használtam, de az nem épül be a Gnome panelba az Evolution-nel ellentétben. Érdemes ezen filózni, vagy hagyjam a fenébe és maradjon a Thunderbird?
-
Cyrin
addikt
válasz
_Dumber_ #395 üzenetére
Nálunk azért jobb a helyzet. De komolyan, a feleségem és én is 3 éves androidos telefont használunk (wildfire S és defy) amik már rég ki lettek volna dobva ha nem tudok rá cm7-et tenni. Ugyanígy a netbook, ami win alatt már használatlan volt. Ám a linux visszahozta az élők sorába. Csakúgy mint a szülők gépét, és még két ismerős netbookját. Szóval ezeket mind lehetett volna cserélni, ha úgy gondolkodnék mint öcsém, aki már legalább egy millát tolt oda almáéknak. Én is megtehetném, de nagyon örülök hogy nem vagyok ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest