Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nem dőltem be semminek, de a kardomba dőltem majdnem inkább a sok ms bénaság miatt.
Nekem a win10-en kívül nincs is más windowsom, régóta ez az első. Előtte 7 volt, de az a laptopomhoz, amit értelemszerűen nem hozhattam ide át mert oem volt.
Az új gépemre meg csak tisztán win10-et lehet tenni, illetve lehet 8-at is de nem kérek a fos ui-ból, win7-et meg csak hekkeléssel, azzal meg bohóckodjon akinek hat anyja van.
A problémám ott volt, hogy először egy home-ot raktam fel ms oldaláról, de csak pro-hoz kaptam olcsón kulcsot amit nem fogadott el. Aztán verzió upgrade után sem fogadta el a kulcsot, így telepíthettem újra. Azért ez önmagában se gyenge.
Viszont előtte meg az iso-t nem tudtam letölteni win10 alól, így az ms pendrive készítő tooljával kellett volna, de a win meg nem tudta még formázni sem a pent, mert linux iso volt rajta. Agyam eldobtam. Aztán végül sikerült.De a legal kulcs elfogadása azért valljuk be elég critical egy win alatt, ami ugye fizetős, pláne hogy jelentget minden pisszenést hazafelé.
A levét meg annak isszuk, hogy végig kellett mennem ezen a procedúrán hogy felrakhassak 2 csökött játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest