Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
válasz
Fritz Teufel #2855 üzenetére
Ez egy jó dal! Még sosem hallottam semmit Michel Bublétól, a neve ismerős, de nem tudom, ki ő.
Nem azért, mert egy kő alatt éltem egy szatyorban az elmúlt években, csak azért, mert nem hallgatok rádiót, mivel az én zenéimet úgyse játsszák. Zenetévé meg, ha van még ilyen, ugyanez. Csak Comedy Centralt meg Parlament TV-t nézek!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest