- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
cattus #20991 üzenetére
Nem, ez nem meme, tényleg sok screenshoton látszik, hogy ez sok embernek tetszik, és nem tudom megfejteni miért, és miért főként linuxosoknak a mániája ez. Csak a meme kedvéért senki nem faragja animésre a desktopját, amit napi sok órában nézeget. Az is igaz, hogy én ezeket a dolgokat sose értettem, pl. mikor divatba jöttek ezek az elektronikus dobgépes, monoton tucc-tucc, tucc-tucc, tucc-tucc, két óra és 12 szám múlva is ugyanaz a tucc című ökörségek, akkor is miért repült rá mindenki, mind légy a kakára, vagy pl. hogy egy amcsi güzüszemű csávó közösségi weboldalán mit lehet egy egész életen át tobzódni 4 milliárd embernek, nap-éjt, mikor csak ilyen macskás videók, életbölcseletek, szellemi fingás van rajta, ami szellemileg elbutító, agyzsibbasztó, és a net ennél többre lenne érdemes. Valahogy ezek nekem mindig is megfejthetetlen dolgok voltak.
(#20988) Aweriot: igen, ez valóban igaz. Csak a neten van pár elvakult fanja, akik azzal bujtogatnak, hogy á, de igen, lehet mindennapos desktopnak is használni. Ezért szedtem róla össze infókat, amik szerint meg nem lehet. Csak azért, hogy ha valaki kíváncsi rá, ne fusson vele köröket feleslegesen. Szerverre természetesen jó, nem is azért írtam, hogy lehúzzam, hanem hogy reálisabb legyen róla a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest