- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Plasticbomb #132 üzenetére
Gondoltam nem nyitnék új témát, ha már volt ilyesmi korábban.
A korábbi kernelen tudtad módosítani a vcore-t és a tdp-t? Én még nem próbáltam ilyesmit, bár eleve 4.18-on vagyok a neon miatt.
(#133): Szerintem is nagy kár, hogy nincs KDE variáns. Bár amint nem lesz szükségem a notin Windows-ra, valószínűleg ezt fogom először kipróbálni. Nagyon jól hangzik a tényleges power management.
(#134) savior: Nekem ilyesmit az Origin szokott csinálni Wine alatt. Ha nyomok neki egy pause-t, várok kicsit, majd újra elindítom, akkor onnantól nincs gond a telepítés befejeztéig.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Plasticbomb #133 üzenetére
Mivel a videóban megemlítették a Picard kapitány napot kétszer is, így természetesen rögtön feltelepítettem. Smooth mint állat, csak hát gnome szegény...
Kedvenc Chakra disztróm éppen le van maradva a mesa csomagok terén, így ott nem tudtam eddig kipróbálni a legújabb Tomb Raider játékot, mert szétfagyott tőle a gép. Ezen a Pop!-on a frissebb mesa miatt megy faszán. (na jó, elindult, de még egy-két Steam Proton frissítés ráfér majd, mert eléggé ugrált az FPS)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen processzort vegyek?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest