- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
hát eredetileg a cél volt a megkülönböztetés, hogy a cracker ártó szándékkal, a hacker meg kihívásból, vagy biztonsági hibákra való figyelem felkeltésének céljával csinálja az illegális vagy illegálisközeli tevékenységet. a jog szempontjából a hackelés jó célja sem mentesít az illegális dolgok alól, ezt mindig hangsúlyozni kell. de ezt az éles különbséget már nem erőltetjük, ha olyannal beszélünk aki feltehetőleg nem tudja a különbséget, egyszerűbb rövid mondatban hozzátenni hogy ''jó'' vagy ''rossz'' értelemben beszélünk rendszer feltörésről.
-
Flashy
veterán
attól függ milyen libeket használnak. ha opengl-t mint a kolléga javasolta, akkor igen. de akkor odavissza könnyen járható. de az opengl-lel egyéb gondok vannak, pl nem követi eléggé a hardvert.
az ingyenes játék írásával csak az a baj, hogy az emberi szervezet kicsit megsínyli ha évekig nem eszel mert nincs miből...
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
nem tudom mihez mennyire értesz. pár éves Linux gyakorlattal (nem grafikus linuxban kattintgatás, hanem amikor a /etc konfigfilejainak legalább 80%áról kapásból megmondod mihez tartozik és mi van benne) érdemes csak. de Solarisban nem lesz szines-szagos felület meg autodetekt meg rózsaszín istennyila. nem lesz alá semmilyen program. a hálózatért is meg kell küzdeni, a programokért is meg kell küzdeni, kényelmes felületért is. van egy alap grafikus felület, meg grafikus terminálprogi, meg filekezelő. ja és a küzdeni nem a Tovább meg a Befejezés gombok nyomogatását jelenti
-
escie
őstag
huhh, solaris?? pislogtam nagyokat, mikor feltettem. nagyon nehézkes volt nekem a linux után.
de azért jó kísérletezgetést kívánok!
milyen vga-ról lenne szó? az ati elég gáz, bár javulóban van driver terén.
Szalma,
ezekhez sem kell win.van a gnome-hoz, és a kde-hez is ilyesféle játék 1000. ezek is persze.
viszon én így ismertem meg régi nagy klasszikuokat, dosbox-szal...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
nem tudom van-e, de nem rémlik, hogy lenne.
q3-t meg emulálni linuxon igen nagy butaság volt, már megbocsáss. tökéletesen működik natívan...
nézz szét az id ftp-jén installerért...
-----------
mostanában ismét a racerrel játszok. ennél faszább autós játokot még nem pipáltam.
ha érdekel valakit, nézzen szét a ''Racer'' nevű topikomban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest