- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ReJim
őstag
''az ingyenes játék írásával csak az a baj, hogy az emberi szervezet kicsit megsínyli ha évekig nem eszel mert nincs miből...''
itt gondolom nem arra gondoltál, hogy azért nem tudok enni mert olyan ''munkám'' lenne amiért nem kapnák pénzt.... ?
én valószínű hogy minimum még 4 évig jelenegi sulimban töltöm tanulmányi pályafutásomat, s onantól kezdve még tovább szertnék menni egyetmre, fő sulira.... de ez offmeg még a jövő...
szóval mint ascii () is mondta, ez mellék ''állás'' lenne.. szabad időben....
-
escie
őstag
és akkor az az 1000 ember, aki mondjuk a kernelt hekkeli, az nem eszik? dehogynem, csak ez olyan mellékállás. az opensource fejlesztés tud így működni.
ajánlom figyelmedbe a Katedrális és a bazár című művet. ennek a könyvnek a hatására nyílt meg a Netscape böngésző, és lett mozilla.org. tényleg ajánlom ezt a könyvet, nagyon tanulságos...
de ezzel már messzire kanyarodtam.
igenis lehet kircsi játékot fejleszteni ingyenesen, lásd racer.
ennél jobb autó_szimulátorral_ nem találkoztam. igaz ez zárt, de linux/mac/win-re elérhető... -
ReJim
őstag
hát franc tudja... ez integrált bizé... de semmit sem tudtam meg róla..
winbe dxdiag aszondja hogy 6,5megás, aida mondta rá egyszer hogy 32megás.. de egyszer.. mostanában nem... szóval csak feltételezem
jah, és p3as... szóval nem ám valami mostanira.. teccik érteni...
[Szerkesztve] -
escie
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest