- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rounder
csendes tag
válasz
God Vazzeg #31506 üzenetére
Hát igen. Amúgy keresgéltem én, de valahogy erre nem akadtam rá, ellenberger erre a kiváló fórumra igen és így végül is mondhatjuk hogy közvetetten a Google is
segített.
-
Rounder
csendes tag
God Vazzeg és lev258, köszi a tegnapi segítséget, ma sikerült beállítanom az internet kapcsolatot.
-
Rounder
csendes tag
válasz
God Vazzeg #31487 üzenetére
Hálás köszönetem. Ez már tutti menni fog, de ma már nem próbálom ki, csak holnap, mert álmos vagyok. Majd beszámolok holnap, hogy sikerült-e (gondolom biztos fog).
Köszi mindkettőtöknek.
-
Rounder
csendes tag
válasz
lev258 #31484 üzenetére
Hol lehet ezt a DSL fület megtalálni? Én ilyet nem találtam, pedig kerestem, mert a Digi honlapján van egy leírás, amiben bemutatják, hogyan kell beállítani az internetet és abban is a DSL fülön dolgoznak, csakhogy ők a 10.10-es verziót mutatják, de ez amit én felraktam 14.04 és ebben nem találtam DSL fület.
-
Rounder
csendes tag
válasz
lev258 #31482 üzenetére
Megadtam a felhasználó nevet és a jelszót is. A képernyő tetején volt egy kis pulzáló jelecske, azon jobb klikk és kiválasztottam a kapcsolat szerkesztése vagy már nem tudom, lehet angolul volt, menüt és ott feljött egy ablak amiben látszott hogy felismeri a vezetékes kapcsolatot. Ott kiválasztottam a szerkesztés gombot és ott a megjelenő fülek között volt valami 802.1x security nevű, ahová be lehetett írni a felhasználó nevet és a jelszót. Beírtam, de mindig újra és újra megjelent az a panel ami kéri a felhasználó nevet és a jelszót. Mintha a jelszó nem lett volna jó neki, pedig nem rontottam el többször is beírtam.
-
Rounder
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Pendrive-ra telepítettem Ubuntu 14.04-et és nem tudom beállítani az internet kapcsolatot. Digi széles sávú internetem van, win7 alatt minden rendben vele, de a Linux alatt nem lehet kapcsolódni. Nekem úgy tűnik mintha nem lenne képes a dinamikus IP címet kezelni. Mit csináljak hogy jó legyen? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest