- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
CPT.Pirk #74065 üzenetére
Köszönöm kipróbálom őket. igazából nem a sebességgel van a baj, azt még úgy ahogy hozta, hanem mire szerencsétlen kiszámol mindent leég a "haja" is
Most lett összerakva egyébként, még azt sem mondhatom, hogy rászáradt a cucc, mindenhova mx4 paszta került. Amúgy tényleg egy rémálom a szétszedése, de már annyiszor megcsináltam, hogy szerintem csukott szemmel is menne. Gyakorló laptopnak szerintem tökéletes -
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Minap életre keltettem egy proci+alaplap hibás HP dv5-1110em laptopot, most erre a gépre keresek linuxot.
AMD Turion RM70-es 2GHz-es procival sikerült beröffenteni, Radeon 3450, 4GB ram és 320GB HDD társaságában. Bagóért találtam alaplapot és procit is, természetesen még így is csak a móka kedvéért érte meg
Még pár éve próbáltam windowsokat rajta, gyári vista, win7 és win10 sem volt stabil néhány perc után mindegyik elszállt valamilyen és már drivereket is kb esélytelen találni, ezért az utolsó hónapokban már csak ubuntut próbálgattam, míg egy szép napon az asszony ki nem rántotta véletlenül az kábelt, utána már nem indult újra egészen mostanáig.Próbaképpen kipróbáltam a 20.04-es live Ubuntut, ment is minden szépen, meg is lepődtem, hogy minden 1000 éves hardvert felismert, de sajnos veszettül melegíti a procit, egy-két Firefox ablak és már 85 fok, youtube video 90+, üresjáratban sem megy nagyon lejjebb 62-64 foknál.
Persze tudom, hogy nagyon gyenge a gyári hűtés, de a fantáziám még mindig piszkálja, hogy le lehet-e vinni valahogy valami igénytelen op rendszerrel vagy esetleg alulfeszeléssel, de az már más téma.
Lényeg, hogy bármilyen linuxos megoldás érdekel, ami kezdőknek alkalmas az ismerkedésre.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Filmvilág
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest