- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
CPT.Pirk #78923 üzenetére
Mindenképp maradnék Devuanon, mivel egyébként nagyon jól fut, sok esetben olyan leírást is követhetek ami Debianhoz készült, sokkal stabilabb mint eddig bármi más, és nincs systemd. Utóbbi azért fontos nekem laikusként is, mivel még a systemd korszak előtt kezdtem bele a Linuxozásba, emiatt jobban is szeretem az ilyen rendszereket, plusz nagyon nem értek egyet azzal az iránnyal, hogy minden is attól függjön. Nyilván vannak buktatók, de ezzel számoltam már az elején, plusz ez inkább csak hobbigép, szóval nem dől össze a világ ha valami rosszul sül el.
Lehet akkor holnap teszek egy próbát a haladó csoportban is, mert ez a problémakör már olyan terület nekem is, amit nem tudok pár kérdéssel és egy kis olvasással megoldani, ez a kismillió tároló, és a függőségek függőségének a függősége mindig is a gyengéim közé tartozott.
Minden esetre köszönöm a tanácsokat és a rám szánt időt, már az nagy segítség, hogy sikerült elindulnom egy irányba, és látható visszajelzést kapok arról, hogy mi is a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple MacBook
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debian GNU/Linux
- Far Cry Primal
- További aktív témák...
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest