Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #63718632 #76494 üzenetére

Itt vagyok meg, csendben figyelem az esemenyeket. Latom a hangulat semmit sem valtozott.
    :DDD

• ubyegon2

félisten

válasz #63718632 #76494 üzenetére

Az hogy csak a Mint a Cinnamon a legjobb, az egy oltári buta kijelentés. Arch-on is ott van az xapps csomag mellé, ha éppen azt akarod.

Én hol mondtam, hogy a Mint Cinnamon a legjobb? Azt írtam, hogy a Mint csapata, mint az összes komponens fejlesztője úgy rakja össze a disztróalapot, a DE-t és az Xapps-ot, hogy az a leg.....na jó nem írok minősítést. Ha valakinek egy csepp esze van, csak elképzeli, hogy a fejlesztő a saját 3 fő komponenséből jobban összegyúr valamit, mint ha egy user tölti le a nyers Xapps-ot és a DE-t akármire is. Ha Te ezt nem így látod, akkor valóban az én kijelentésem volt a buta. Gondolom Te az Archodra leszeded az Xappsot és simán jobban összehangolod, mint akik évekig fejlesztették. De lehet, hogy mégse.....

Szerinted pl. (privacygirl) hol jár már? Árkon bokron túl van, próbágatja a disztróit. A hülyeségeidet meg már el is felejtette.

Ez konkrétan elég türheparaszt beszólás volt, de olvasd már el azt a 30 hsz-t, amit neki írtam és utána mondd már meg, mi volt abban a hülyeség? Az említett ft baja azzal volt, hogy kijelentette, nem megtanulni akarja a dolgokat, hanem megérteni. Ennél nagyobb marhaságot se hallottam még. :D

És még nekem van szűklátóköröm? Lehet, de akkor Te viszont vakegér vagy konkrétan. :K Még valami?

és ráakarod mindenkire kényszeríteni a nézőpontod.

Ja ez ki ne maradjon már! Tényleg komolyan írsz ekkora sötétséget? hol látsz bármilyen kényszert bárkinek is a hozzászólásában? Ismered a kényszer szó jelentését? Még nem késő utánanézned. :K

Új hozzászólás Aktív témák