Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #67343 üzenetére

felesleges egy gépre 3 disztró. Vagy ha van is, akkor úgy nem ér semmit, hogy az idő 99%-ban Mint fut, és csak 1%-ban próbálgatod a többit.

A HP-n elvan bármennyi, a Mint is elfér, a desktopon használok Mint-et, mivel ezen melózom, ezen nem is fut már más, elég sok PPA-s program is van a melós gépen, mivel ez van tele HDD-vel is, így más ezen amiatt nem lesz, mert eléggé készségszinten dolgozom/filmeket készítek fel megnézésre.....

A 8570p-n inkább a klónokat szoktam felváltva használni, ha unok már a desktopnál ülni.

Egyébként meg ha egy disztró rendesen be van állítva, akkor a mindennapi használat során nem sok különbséget kéne érezzel és egy kiadás alapú és egy rolling disztró között.

Gyakorlatilag semmi különbség nincs, ahogy mondod, Mivel minden bosszantó hibát el tudtam hárítani az elején Manjaronál, így szerintem ennél több tapasztalat nem is kell nekem sem kiadás alapú sem (half)rolling disztróknál.

Sajnos sokan félreértik, mikor a kérdezőnek kénytelen vagyok leírni, Manjaronál érhetik meglepetések, mert ez tény. Egyből támadásnak veszik a rollingosok, de akkor sem írhatom, hogy rakd fel nyugodtan, mivel nálam mindig előjönnek gondok, de én tudom kezelni, egy totál kezdőnek meg azt mondom, rakjon fel Mint Cinnamont.

Ettől még mindhárom rendszer tetszik nekem. Mások meg azt használnak, meg attól hisztiznek, amitől akarnak.
    Ezzel nem tudok mit kezdeni, hogy egy x tip. rendszerről egyszerűen nem lehet leírni, amit tapasztalok 10. alkalommal is. Értem a pszichológiai hátterét, de nem érdekel. ;)

Új hozzászólás Aktív témák