Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Ches7er.
csendes tag
Hát egy kicsit mostmár igen, mivel elmentem bótba, és vettem egy RedHat/Fedora teljes referencia leiras, eligazito 1200 oldalas csodat, amihez persze van ''eredeti'' dvd telepito is.
Ezzel mar hibatlanul bootol, bejon a telepito, mukodik, csakhat nehogymar mukodjon, hda-nak a dvd-rw-t ismeri fel es azt irja hogy nincs merevlemez a gepbe, gondolom az lehet a baj hogy csak egy ata port van az alaplapon(ezen van a dvd-rw), a hdd pedig sata2-es..
A telepites elejen kiirja es megkerdezi hogy be akarom-e kezzel konfiguralni, megneztem ez mit is takarna, hat eleg ijeszto dolgok tarultak elem, ugyhogy inkabb hagytam.
Kiprobaltam, hogy kivettem egyik vga-at semmi nem valtozott, szerintem az mindegy. Viszont miutan elkezdtem a linux telepitest es elekadtam, utana a windows csak 5x-re alt fel, lefagyott, meg fekete kepernyozott..
Erosen kezdek elbizonytalanodni meger-e ennyit nekem a linux
De azert meg nem adom fel, hatha van valami megoldas(es tudja is esetleg valaki, es lesz olyan szives megosztani velem)
Amit nagyon megkoszonnek.
Atmehetunk masik topikba tolem, ha itt mar off, csak majd ird ide hogy melyik-be. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!