Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz Vladi #12806 üzenetére

Nem, nem.

Asrock ion 330ra telepítettem fel a xbmcbuntut.
    Felment, nagy nehezen minden működött rajta, aztán biztos elnyomtam vmit, és film indításkor (akár xbmc, akár ubuntu felületről) fekete lett a kijelző, megjelent egy fekete x (kurzor), majd újratöltött az xbmc és a főmenübe találtam magam.

Gondoltam újra rakom az egész hóbelebancot, hátha megoldódik a probléma.

Töröltem az sda1 partíciót (a másik partíció az sda3, ez volt az ntfs), létrehoztam két partíciót az sda1 helyén, ezek lettek az sda4 és sda5, megadtam a csatolási pontot (simán /), mind a kettő ext4, és kijelöltem, hogy az sda4re kerüljön a bootoloader+aktiváltam az ntfs partíciót.

Végigment a telepítés, újraindítás, megkért, hogy vegyem ki a lemezt, csukjam be az olvasót és nyomjak entert (alap telepítésnél is így volt), majd fekete képernyő és bal felső sarokban fehér villogó kurzor.

Ki-be kapcsoláskor megjelenik még a setup menü, biosba is be tudok lépni, de ha tovább megy, akkor mindig ott kötök ki.

Újraraktam megint, most csak egy partíciót csináltam, az sda5 lett, csatolási pont /, bootloader rá, ntfs bekapcsolva, most nem kérte újraindítás után a lemez kivételét, és megint a kurzor.

Itt tartunk most. :)

Viszont én szerintem már nem fogok vele foglalkozni szerdáig legalább, mert államvizsgázom. :)

Új hozzászólás Aktív témák