Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Karmko #72713 üzenetére
Sajnos GUI-s samba(megosztás kezelő) nem nagyon vanik. Ami azért is gond, mert az xp kikopásával, a W10 terjedésével kopik ki/megszűnik a cifs támogatás, és az smb3 fog terjedni.
Azért ez a fájlmegosztás nem szokott ilyen nehéz lenni, valami apróságon bukik el nálad.
Az smbclient –L gépnevevagyipcíme –U winowsfelhasználónév parancs kiadása után add meg neki a windowsfelhasználóhoz tartozó jelszót. Valami ilyesmit kellene látnod:
smbclient -L magic-pi -U szekeres
Unable to initialize messaging context
Enter OTTHON\szekeres's password:Sharename Type Comment
--------- ---- -------
print$ Disk Printer Drivers
NAS Disk Ez a WD MyBook merevlemezem
latogato Disk
IPC$ IPC IPC Service (Samba 4.9.5-Debian)
szekeres Disk Home Directories
Reconnecting with SMB1 for workgroup listing.Server Comment
--------- -------Workgroup Master
--------- -------
OTTHON MAGIC-PI
Viszont egy live rendszer tehetnél egy ellenpróbt, pl. az ubuntu Budgie-val, vagy az MX linuxal. -
cigam
titán
válasz
Karmko #72711 üzenetére
Hát azt tenéked kell tudni a Windows-on milyen néven osztottad meg. Nem a mappa nevét, a megosztás nevét kell megadni, ami leht ugyanaz. Esetedben haz egész D meghajtó van megosztva, akkor a //asztaligépneve(vagy ip cím)/Munka hibás, mert nem a mappa nevét, a megosztás nevét kell beírni. Ha végre sikerül felcsatolnod, akkor a példánál maradva az /mnt alatt fogod látni a munka könyvtárat
-Balázs-
Még nézd mege a Budgie-t is, ubuntu-ból is van ilyen variáns -
cigam
titán
válasz
Karmko #72703 üzenetére
Be tudod írni, csak nem látod mit gépelsz.
A másodikra igen a válasz, csak elhibáztam a könyvtármegosztást, nem kel a /cifs a végére
sudo mount.cifs //gépneve/megosztás /mnt -o username=felhasználó,password=jelszóEz a parancs a/mnt könyvtár alá csatolja a megosztást.
Ha működik pl. a /media alá készítesz egy könyvtárat, és az fstab szerkesztésével minden induláskor automatice felcsatolja neked.ami ki van jelölve sor, de látszólag már telepítve van, szóval tuti működni fog. Sőt inkább
sudo mount -t smbfs //windows/megosztas /mnt –o username=windowsfelhasználó,password=windowsjelszó -
cigam
titán
Sőt! Most olvasom, hogy a W10-hez már smbv3 kell, szóval telepítsd a samba-t és menni fog. Nem tudom nemo-hoz van-e samba csomag.
-
cigam
titán
válasz
CPT.Pirk #72698 üzenetére
Naaa smbv1-et visszakapcsolni olyan, mint töltött pisztolyt adni a gyereknek. Ha másik gépről elérik, akkor a mint-ben van a hiba.
Karmko
Tűzfal hogy néz ki a gépen?
smbclient -L windowsgépneve
parancsra mi a válasz?A sudo mount.cifs //gépneve/megosztás /mnt/cifs -o username=felhasználó,password=jelszó parancs sem csatolja fel?
-
-
cigam
titán
attka
Legközelebb valami szövegmegosztóra tedd a kimenetet! Köszi!
A SMART adataival mi a helyzet? Pl. HDSentinel mit mond más?
Melyik lejátszó? Másik lejátszóval is? Minden filmnél( olyannál is ami csak kis bitrátájú)? -
cigam
titán
válasz
tonyrulez #72486 üzenetére
Bocs, benéztem a -z csak a másolt fájloka tömöríti, nem a végeredmény lesz tömörítve.
Szimbolikus linket nem tudsz zip-be csomagolni, mivel az csak egy mutató a fájlrendszerben. Ezért is írja, hogy nem tud vele mit kezdeni. Próbáld meg tar-al összepakolni 1 fájlba.
tar cvzf mentes.tgz /home/temp/mentes -
cigam
titán
válasz
Necronom #72402 üzenetére
kicsi tartok tole, hogy az ubuntu alapu OS-nel valamilyen, amig Debian alapunal valami mas lesz
tevedek?Tévedsz. Az fstab, az smb.conf,... mindenhol ugyanaz. Mindegyik Linuxot ugyanazokból a téglákból(csomagokból) építik, de ahogy a való életben sincs két egyforma ház, mindegyik máshogy néz ki. Az egyik emeletes, a másikhoz garázs is van, a harmadiknak meg csak a színe más. Ha pl. nem működik a bevált smb.conf fájlod az azért lehet, mert maga a szamba is fejlődik, bizonyos paramétereket már nem használnak, és újakat vezettek be. De az is lehet hogy jól működik a samba, de adott distróban alapból be van kapcsolva a tűzfal, és annak a konfigurációjában engedélyezni kell, hogy kijusson a hálózatodra. Szóval ahány ház annyi szokás.
-
cigam
titán
válasz
Necronom #72386 üzenetére
macOS-t használok itthon, ami egy mini-n fut. Elődje egy iMac volt amit már nem támogat az Apple, és VGA problémája is van, így eladni se tudtam, viszont feltornáztam rá egy Debian-t
Aztán ott van még a RaspberryPi, amin szintén Linux fut, és többek közt a pihole-on keresztül szűri a reklámokat. A laptop meg Window-os mert a céges spéci programok azon futnak.
Szépen békésen megférnek egymás mellett.
A samba konfighoz egy kis segítség: [link] -
cigam
titán
válasz
hódmaci #72213 üzenetére
Igen, lehet választani hogy csak egy adott partíciót, vagy az egész lemezt mentse/töltse vissza. Én elég régóta ezzel mentem a laptopomat is. Ha valamit elkefélek, csak 1 óra és újra ott a jól belakott rendszer. Nagyon kényelmes a használata. Mondjuk én le is dokumentálom mikor mit változtatok/telepítek, így pontosan tudom melyik mentésem mit tartalmaz a szűz rendszerhez képest.
Eddig egyetlen hátrányát találtam, hogy futó rendszer alól körülményes belekukkantani a mentésbe, ha pl. csak 1-2 fájlt kellene visszatölteni. Ezért is van egy másik mentés (most épp a DejaDup) ami fájl szinten helyezi biztonságba a fontos fájlokat. -
cigam
titán
válasz
Dißnäëß #72206 üzenetére
CloneZilla
A fájlrendszer által nem használt területet nem menti, +választható tömörítés, titkosítás. Visszatöltésnél sem okoz gondot az eltérő méret. Ezt a program "házon belül" megoldja.
Amúgy sem okoz gondot, mivel a a partíciós táblában a már kiosztott partíció(k) méretét/típusát írják fel. Nem innen tudja a lemez, hogy fizikailag mekkora. Egy egyszerű partíció átméretezéssel később is hozzáigazíthatod az új (nagyobb) lemez méretéhez a partíció(ka)t. -
cigam
titán
válasz
anorche1 #72190 üzenetére
Attól függ mi és mennyire akadt le. Lehet csak a gumi térdelt le. CTRL+ALT+F1 (...F2, ...F3)-ra átválthatsz terminálra ott megnézheted a kernel naplót (dmesg).
Viszont ha valóban csontrafagyott (és nem villog a numlock) akkor HW probléma is lehet.
A /var/log könyvtárban kellene szétnézni ott n+1 folyamat naplófájljai vannak. Pl. a kern.log-ban keresd meg azt az időpontot amikor történt az eset. -
cigam
titán
válasz
hódmaci #72171 üzenetére
Ezen van 90% adat
Szeretném ketté osztani mondjuk 60 - 40% de úgy hogy adatok rajta vannak.Felejtsd el. Persze ha elég türelmes és kitartó vagy akkor apránként megoldható.
1. Lecsípsz 10%-ot
2. Készítesz egy új partíciót
3. Átmozgatod az adatokat
4. Lecsípsz 10%-ot
5. GoTo 3. -
cigam
titán
válasz
hódmaci #72169 üzenetére
Partíció leválasztás? Arra gondolsz, hogy amiből lecsípnél, már tele van adattal? Az mindegy. A gparted-el úgy tudsz átméretezni, hogy az adatok sértetlenek maradnak. Elméletileg. Ezért is írtam, hogy azzal kezdj, hogy minden fontosat mentesz. Egy programhiba, egy áramszünet, egy sérült/hibás fájlrendszer,... bármi okozhat adatvesztést a művelet közben.
-
cigam
titán
válasz
hódmaci #72166 üzenetére
Természetesen, de előtte ments minden fontosat!
- lecsipsz a home méretének megítélt területet a / partícióból, pl. gparted-el.
- Az üres helyre készítesz egy új partíciót, amit leformázol ext4-re (szintén gparted-el)
- Az új partíciót felcsatolod valami átmeneti helyre pl. a /media/akarmi alá
- A /home tartalmát átmozgatod az új helyre ahova felcsatoltad (/media/akarmi)
- sudo lsblk -f -el megnézed az új partíció azonosítóját
- az /etc/fstab-ot átszerkeszted úgy a /home bejegyzését átírod vagy létrehozod valahogy így:
UUID=ad8f979b-e1d3-4b7f-b04b-4567c8ec1b20 /home ext4 nofail,defaults 0 2Ezután minden újraindításkor felcsatolódik az új partíciód a /home alá, amin már ott vannak az átmásolt adatok.
-
cigam
titán
válasz
XboxGamePass #72162 üzenetére
Ha más megcsinálja helyetted, abból mit tanulsz meg?
Írd le melyik gépen milyen parancsokat adtál ki, meddig jutottál el a folyamatban? -
cigam
titán
válasz
#92691712 #71579 üzenetére
Tudnánk, ha beírnád, hogy pontosan mit szerettél volna telepíteni, hogyan, és mi a pontos hibaüzenet.
Egyáltalán a VLC/CC támogatja? 2018-as bejegyzések alapján nem támogatott.
-
cigam
titán
válasz
lev258 #71039 üzenetére
Ezen már túl vagyunk:
cigam
Nem lehet, hogy azt a csomagot nem tárolóból telepítetted, hanem kézzel, pl így.
Mivel tuningoltad a forráslistát? Szörnyen néz ki.
rogaby
...de lehet...A NAV bevallását akartam megcsinálni. Közben kerestem megoldásokat. Így valami marhaságot csinálhattam.
rogaby
Mi ebben a gúnyolódás? Felhívtam a figyelmed arra, hogy csak_te_tudod hogy milyen parancsot írtál be, és arra mit válaszolt a rendszer. Nem besértődni kell, ha még kérdezni sem tudsz. Meg kell tanulni a kérdésekre válaszolni. Ez nem a lelki segély, vagy támogató szolgálat ami jár a részedre. Oldalakon keresztül próbáltunk segíteni, rengeteg kérdésre nem válaszoltál.De most is csak a sértődöttségedről írtál, véletlenül sem írtad le mellé azt, ami előrébb vinne:
- Milyen parancsot adtál ki? (Ettől milyen eredményt vártál? Merthogy erről sem volt szó az uccsó kérdésedben.)
- Mi volt rá a rendszer válasza.A
dpkg -P jdk-13.0.1_linux-x64_bin.deb
parancsot ajánlották már? Ez leszedi a problémás csomagot. -
cigam
titán
válasz
#45746688 #71034 üzenetére
Véletlenül se írd le hogy milyen parancsot adsz, ki, és arra mi a válasz.
Majd mi, látóaszonyok módjára kitaláljuk magunktól. -
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #69953 üzenetére
16GB mellett nem szempont mekkorára van hizlalva. Plusz ha annyira vacak a Gnome3, akkor Distros-k döntő többségének miért ez az alapértelmezett felülete?
LiVeGa
Az, hogy streamer-ek (az erdőben bolyongva) elmélkednek a linuxról, attól az még a saját véleményük, értékrendjük szerinti szubjektív vélemény.
-
cigam
titán
Mit értesz kikerülés alatt? Ha arra gondolsz, eleve ezt botolja be, az nem valószínű, ugyanis ha jól értettem azt a pár leírást, mindegyik chroot-ot használ átlépni a másik rendszerbe. Ez pedig egy lemezképben létrehozott ARM-ra lefordított Linux. Ez a lemezkép elég limitált, a FAT32-n létrehozható 4GB a korlátja.Plusz ugye trükközni kell az X szerverrel is, mert azt se a Linux alól futtatják, hanem egy Android-on futó Xszerver-re kapcsolódik a Linux alá telepített ablakkezlő.
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #69884 üzenetére
A frugal is perzisztens, csak nem a pendrive-on van a lemezképfájl, hanem a merevlemezen. A 2. oldal közepe táján mesélem hogy a mit ért frugal latt, és folytatom a különböző frugal módokkal. Bár valóban nem írom le, hogy attól lesz frugal mód, hogy a merevlemezen tartja a perzisztens fájlokat.
Végig gondban voltam az elvnevezésekkel, de nem igazán találtam a perzisztens és frugal szavakra magyar megfelelőt.
-
cigam
titán
Szokták volt mondani, jobb későn mint soha, most jelent meg az MX linux19 cikk.
-
cigam
titán
TinyCore, Bodhi, no és persze a magyar kutyusok.
WEBcam-ra meg elindítasz n+1 VLC-t, mindeniknek más forrást megadva, vagy megismerkedsz a zoneminder-el.
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #69848 üzenetére
Igen, olvastam amit linkeltél, és ezért lepődtem meg rajta, hogy ilyen desktruktív(?) módszert ajánl. Azért is kérdeztem rá a végén, hogy jó-e a logika ami mentén megkérdőjelezem, vagy valahol van egy bukfenc, amiről nem tudok.
Vagy a hibefil.sys fájl meglététől teszi függővé, hogy ro vagy rw csatolja fel?
-
cigam
titán
válasz
ubyegon2 #69845 üzenetére
Deleting Windows hibernate metadata
A fájlrendszer azért lesz piszkos állapotban, mert egy csomó dolgot(változást!) a memóriába tart, és nem írja ki azonnal lemezre. Ha kirántod alóla azt a memóriafájlt, amiben ezek az adatok is voltak, akkor szinte garantáltan sérülni fognak fájlok. Nem?
-
cigam
titán
válasz
samujózsi #69841 üzenetére
Nem azt írja, hogy nem csak POSIX ACL-eket használ a Windows, hanem pl. van direkt "Megtagadi" konfiguráció is. " Azzal zárja, hogy
User mapping features required for devices which may be plugged into multiple Windows or Linux systems are not available yet.Vagyis a több felhasználós jogosultságkezelés nincs megoldva.
Persze lehet a rossza angolom is hibás az értelmezésében...
-
cigam
titán
válasz
samujózsi #69838 üzenetére
Nem, leállításkor is piszkos állapotban marad:
When you shut down your computer with Fast Startup enabled, Windows closes all applications and logs off all users, just as in a normal cold shutdown. At this point, Windows is in a state very similar to when it’s freshly booted up: No users have logged in and started programs, but the Windows kernel is loaded and the system session is running. Windows then alerts device drivers that support it to prepare for hibernation, saves the current system state to the hibernation file, and turns off the computer.
When you start the computer again, Windows does not have to reload the kernel, drivers, and system state individually. Instead, it just refreshes your RAM with the loaded image from the hibernation file and delivers you to the login screen. This technique can shave considerable time off your start up.vadkörte
Az fstab-ban kell megadni, hogy melyik user/csoporthoz fog tartozni milyen jogosultságokkal. Az NTFS jogait nem tudod linux alol eltekerni, vagyis felcsatoláskor dől el, hogy melyik user/csoport tudja írni/olvasni. Ez lesz érvényes az egész partícióra. -
cigam
titán
válasz
IO.sys #69813 üzenetére
A telepítő elindul, de a particionálásnál nincs ott az SSD.
Hm. Honnan van a melyik telepítő? Tudnál róla egy fotót küldeni?
Pontosan milyen alaplap/SSD? Más merevlemez is van rajta?
growler
Ezt cáfolnám, mert a gépem(Dell D630) BIOS-a alapértelmezetten ATA módban kezeli a beépített SATA vezérlőt, és a rákötött SSD-t is. Látszólag Windows (HDS) és Linux (fstrim.timer
) alatt is működik a trim. Vagy legalábbis bekapcsoltnak mutatta a rendszer.
+https://en.wikipedia.org/wiki/Trim_(computing)#Operating_system_support [link] -
cigam
titán
válasz
CPT.Pirk #69725 üzenetére
BPS?
Van hozzá egy image letöltő/író, abban látszólag ehhez a Board-hoz tartozó és nem általános kiadások vannak. -
cigam
titán
válasz
joergie #69718 üzenetére
Válassz egy szimpatikusat(12 egy tucat belőlük), és olvasd el ezt a 3. oldaltól. Nem fogsz találni olyan megoldást ami "next, next, finish". Meg kell tanulni/érteni alap dolgokat, parancsokat. Tanulás nélkül nem hamar csalódni fogsz, a gondolkodást nem tudod megúszni.
CPT.Pirk
?? Az armbiant folyamatosan fejlesztik, azt utolsó stabil kiadása dátuma: 2019-11-19. De még ha régi lenne is, attól még az működhet.
A többi rendszer sem lehet túl koros, egy lelkes mag van körülette. Pl. FreeBSD 12/13 is van rá
Bár valóban nem sok az 512MB, és egy Pi jobb választás lett volna, de ezzel sem lehetetlen a samba megosztás, és a torrentek kezelése, feltéve hogy a HW képességeinek megfelelő elvárásai vannak, pl. nem futtat egyszerre több 100 torrentet. -
cigam
titán
válasz
peterattila #69675 üzenetére
Semmi gond. Végül mitől indult el?
-
cigam
titán
válasz
peterattila #69654 üzenetére
A debianon a showmount localhostal, vagy a hálókártya IP címével (192.168.1.125) nézed?
Az exports fájlban nincs elgépelve a cím/netmask?
A debianon biztosan nem fut tűzfal?A névfeloldásra egy tipp: Mire van beállítva a DNS? A routerre mutat?
nslookup gépneve parancs mit mond? -
cigam
titán
válasz
peterattila #69649 üzenetére
Köszi és milan26-nak is!
Nem szervert keresek, hanem klienst. A gyári lejátszót okosítanám fel.
A miniDLNA már ReadyMedia néven fut.Mármint a debian-os gépen adod ki a showmount-ot vagy egy távolin?
Pontosan "ezt sem érem el" mint jelent? -
cigam
titán
A gnome alapértelmezett lejátszója nem ismeri a dlna-t. Az áruházban nem találtam plugint, és a csomagkeresővel sem találtam egyértelmű találatot.
Interneten olvastam "Grilo" ill. "Coherence" plugin-ekrőn, de úgy tűnik nem a rendszer részei.
Állítólag ha telepítem a totem-plugins-extra csomagot, akkor abban lesz dlna plugin. Hát nincs. Tulajdonképpen ugyanaz a lista van mint eddig. Hol ment félre a dolog, vagy mit kell csinálni még? -
-
cigam
titán
válasz
#68216320 #69572 üzenetére
Nekem egy master-slave-es APC Back-UPS van:
~$:apcaccess status
APC : 001,034,0846
DATE : 2019-12-09 13:09:39 +0100
HOSTNAME : szekeres-Latitude-D630
VERSION : 3.14.14 (31 May 2016) debian
UPSNAME : Back-UPS
CABLE : USB Cable
DRIVER : USB UPS Driver
UPSMODE : Stand Alone
STARTTIME: 2019-12-09 13:09:37 +0100
MODEL : Back-UPS ES 550G
STATUS : ONLINE
LINEV : 228.0 Volts
LOADPCT : 5.0 Percent
BCHARGE : 100.0 Percent
TIMELEFT : 11.1 Minutes
MBATTCHG : 5 Percent
MINTIMEL : 3 Minutes
MAXTIME : 0 Seconds
SENSE : Medium
LOTRANS : 190.0 Volts
HITRANS : 266.0 Volts
ALARMDEL : 30 Seconds
BATTV : 13.5 Volts
LASTXFER : No transfers since turnon
NUMXFERS : 0
TONBATT : 0 Seconds
CUMONBATT: 0 Seconds
XOFFBATT : N/A
STATFLAG : 0x05000008
SERIALNO : 3B0939X09519
BATTDATE : 2009-09-22
NOMINV : 230 Volts
NOMBATTV : 12.0 Volts
FIRMWARE : 870.O1 .I USB FW:O1
END APC : 2019-12-09 13:09:57 +0100
Mondjuk nálam ritka vendég az áramszünet -
cigam
titán
Még azt is megakarták kérdezni, hogy milyen külső eszközök vannak napi használatban. Lapolvasó, nyomtató, merthogy azzal is akadhatnak problémák.
Tedd fel Windows-ra a LO-t (van portable verzió is). Használd pár napig, hétig. Egyből kiderül mennyire pótolhatatlan számodra a Word. -
cigam
titán
válasz
Doky586 #69522 üzenetére
Ez a nativ linux-os image mentő programokról is elmondható
Neszetools-al semmi bajom, de a cégtől nem érhető el az iso. Az csak a telepített programon keresztül hozható létre. Ráadásul eléggé az adott gépre szabott (driverek!)rendszert hoz létre. Szóval minimum szürke kópia, és kitudja mi van benne?! -
-
cigam
titán
Most nézem ez nem csak a Mint hibája...
Ezek jobban lefedik a valóságot, vagy van jobb ötlet?
#: Gtk/UsersBox.vala:136
msgid "Exclude All"
msgstr "Mindent kizár"
#: Gtk/UsersBox.vala:266
msgid "Include All"
msgstr "Mindent kijelöl"
#: Gtk/UsersBox.vala:194
msgid "Include Hidden"
msgstr "Rejtett elemeket is"
Nekem inkább az a gondom, hogy mennyire el vannak ájulva maguktól, ellentmondást nem tűrően. Sajnos az ubuntu.hu csapat többsége is ilyen. Nem gondolkodnak, vakon elhiszik, hogy az úgy jó ahogy van. Emlékszel a nyáron firtatott CAPSlock bug-ra magyar nyelven?
Azóta is nyitott, javítatlan , ahogy a telepítő lemezvállasztója is. -
cigam
titán
válasz
abw6291 #69432 üzenetére
Akkor el kell kezdeni egyesével próbálgatni, hogy melyik jön be. A Linux (maga a kernel) ugyanaz alattuk, de amit ráépítenek, az a legváltozatosabb. Nézz videókat a desktopokról, és próbáld is ki őket Live rendszeren telepítés nélkül.(KDE, XFCE, Mate, Cinamon,...) A legnagyobb/népszerűbb disztrókkal kezdj: Ubuntu, Fedora, Debian, MX-Linux
Ez arra is jó lesz, hogy kitapasztald melyik distro megy pöc-röf a gépeden, és melyikhez kell különféle varázslat. Plusz melyik disztró tartalmazza alapból a neked tetsző programokat. Külső tárolóból való telepítés sem varázslat, de amíg megismered jobb ha a beépített program áruházra hagyatkozol. -
cigam
titán
válasz
Balazska90 #69402 üzenetére
Hogy a konfigjához illeszkedő rendszert válasszon. Írd le a HW-t, miket futtatnál, mik a céljaid, és megmondjuk merre indulj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest