Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz cigam #69866 üzenetére

Nem tudom, elég régen próbáltam, de nem ilyen install helper volt, az tuti, mert erre felfigyeltem volna, lehet azért is csinálták a mostani helpert ilyen figyelemfelkeltőre, mert többen belefutottak a dologba. Úgy emlékszem anno a weboldalukon írták csak, amit itt a középső opciónál.

Az alsó opciónál is írják ezt, this method may lead to data loss és nem tudom, hogy ezt általános figyelmeztetésként kell-e értelmezni, mivel minden lemezművelet okozhat adatvesztést vagy itt is működik az encrypt. :F Emiatt is lenne releváns, ha valaki próbálta már.

Sajna mostanában többet kell dolgoznom a jáccós gépemen, ami épp a HP Elitebook, így nem akarom most darálni, ami rajta van! Viszont ennél a PoP!-nál tetszik, hogy külön lehet iso-t letölteni Intel/AMD és nVidia választással és akku profilok vannak alapból, valamint amit én nem tudok használni, de jól hangzik, programoknál kontex menüben választható a dGPU-n futtatás. Nem mellékesen nyoma sincs snap és flatpak csomagok letölthetőségének.

Szóval ezek miatt érdekel a dolog. Fenti dolgokkal elég jól megcélozzák sokak igényeit szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák