Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nos, miután frissült a gépemen a Gnome a legújabb verzióra és jópár kiegészítőn nem működik, illetve a frissült Nautilus is számomra visszalépést jelent (ikon méret beállítás megváltozott), komolyan elgondolkodom a váltáson.

Jelenleg Arch+Gnome 43 van a gépemen. A distro mindenképpen maradna csak a DE lenne cserélve.
    Alapvetően a felül "TopBar" mindenféle infókkal, bal oldalon "Dock" az indítható programok ikonjaival nagyon bejön.
    Megszoktam az évek alatt. Én anno még az Ubi-Unity kombót is megszerettem. Nagyjából akkorra, mire kivezették :)

Fontos lenne továbbá, hogy a "TopBar"-on cpu, ram, network használat és cpu hőfok folyamatosan leolvasható legyen. Erre munka miatt van szükségem, a hőfokra pedig ellenőrzés miatt.
    Gondolom a bal oldalon lévő Dock esetleg megoldható Cairo-val, bár rég használtam, nem emlékszem már pontosan rá. De semmi képppen nem szeretnék alsó tálcát.

Esetleg tudtok ajánlani olyan DE-t, ami megfelehet ennek és kiegészítőkkel a kívánt paraméterek is leolvashatóak?
    Nem kell, hogy könnyű legyen, szerintem a gépem megbirkózik az erőforrás igényesebb DE-vel is.

Új hozzászólás Aktív témák