Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2 #72337 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedul...hidd el, hogy amig nem volt ez a kis mindenes nalunk, addig en is ugy csinaltam, hogy ami eppen a kezem ugyeben volt, valahol valamit letoltottem, felmasoltam valamire majd szaladgaltam a tv-hez hogy vegre nezhessem a kedvenc sorozat reszeimet
Ugyanugy volt munka ugyeben is (rc modellauto versenyrendezessel foglalkozom), hogy mar minden eszkozomon volt nehany excel tabla aminek van USB portja, es persze kavarodas is ezaltal
1000 dologgal probalkoztam, hogy valahogy egybe hozzam ezeket es egyetlen helyrol tudjak dolgozni akarmikor es barhonnan
Teny, hogy ettol fuggetlen is vannak fejteton allo napokes igen kar, hogy sokmindenre ebben a virusmizerias idoszakokban kell rajonni...
Nalam a moka ebben az, hogy most epp raernek barmit reszelni, mert ugye pont dolgozni nem tudok, de megsem lehet, hiszen pont most van a legnagyobb szukseg ezekre az eszkozokre
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest