- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
hempe
csendes tag
Sajnálom, hogy senki sem tud segíteni. :(((
-
hempe
csendes tag
Még egy dolog eszembe jutott. Lehet, hogy elég lenne csak átnevezni is. Csak sajnos ezt sem tudom hogy lehetne.
-
hempe
csendes tag
Sziasztok !
Alaplapi hangkártyám 5.1 -es . 5.1-es hangszórót is használok hozzá. 3*sztereo jack kimenetből jön ki az 5.1 es hang az erősítőbe. Igen áám, csak amikor microfont is szeretnék használni (pl. netmeeting, skype), mindig ujra kell indítanom a gépet, hogy a hangkártyát sima stereoba állítván, legyen egy mic bemenetem. Lenne viszont egy köztes megoldás - a 4 hangszóró + line-in verzió. Viszont ilyenkor a mic az nem mic hanem LINE-IN. És a MSN messenger, SKYPE és társai , egy sem ismerik a line-in bemenetet... Ezért kérdem én, tud valaki egy olyan szoftvert, ami a line-in be bedugott microfonom hangját átvezetné a MIC bemenetre ?
Köszönettel
Hempe
Aktív témák
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest