Aktív témák
-
hempe
csendes tag
Sajnálom, hogy senki sem tud segíteni. :(((
-
hempe
csendes tag
Még egy dolog eszembe jutott. Lehet, hogy elég lenne csak átnevezni is. Csak sajnos ezt sem tudom hogy lehetne.
-
hempe
csendes tag
Sziasztok !
Alaplapi hangkártyám 5.1 -es . 5.1-es hangszórót is használok hozzá. 3*sztereo jack kimenetből jön ki az 5.1 es hang az erősítőbe. Igen áám, csak amikor microfont is szeretnék használni (pl. netmeeting, skype), mindig ujra kell indítanom a gépet, hogy a hangkártyát sima stereoba állítván, legyen egy mic bemenetem. Lenne viszont egy köztes megoldás - a 4 hangszóró + line-in verzió. Viszont ilyenkor a mic az nem mic hanem LINE-IN. És a MSN messenger, SKYPE és társai , egy sem ismerik a line-in bemenetet... Ezért kérdem én, tud valaki egy olyan szoftvert, ami a line-in be bedugott microfonom hangját átvezetné a MIC bemenetre ?
Köszönettel
Hempe
Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest