- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nálam Windows alatt működik a 64 bites 6.0.3-as verzió rendesen, ahogyan már az előzetes is. De még a magyar weboldalon is írják, hogy javítva lett ez a hiba.
-
-
lev258
veterán
Ha tesztek rendes bejelentést, akkor többek között azt is megmondják majd, hogyan lehet több információt kinyerni, mitől nem működik. Linuxon nincs vele baj (eddig nem tapasztaltam) és az egyik kolléga azt írta, neki Windows-on sem. Amit láttam, javított hibát, az is Windows-osokat érintett, de már megoldották.
Rajtatok múlik, mi lesz, de itt, ezen a fórumon, nem fogja ezt senki megoldani nektek.
Közben találtam egy frissebb hibabejelentést is, de a kérdező nem reagált eddig, így meg nem lehet haladni. -
Cs1csó
titán
+1 Pot ez amit nem értek, elképesztően alap hiba, kb. olyan mintha SEMMILYEN tesztelést nem végeztek volna az elkészítése után. Jelenleg a legfontosabb otthoni windows rendszert használom: windows 10 x64 home és ezen chrash-el még azt sem mondom hogy windows xp vagy vista vagy 8 vagy 8.1 vagy 7-es.
-
King Unique
titán
Ilyen nálam is előfordult a 6.0-s windowsos verziónál, pedig ott tiszta telepítéssel raktam fel... Ha a programot megnyitom "üresen", majd betallózom a fájlt, akkor viszont OK volt. Az oka leginkább az lehet, hogy még kissé bugos ez a 6.0-s verzió, mivel ugyanazon rendszeren pl. az 5.4.4 esetén nem tapasztaltam ilyen problémát... De majd érkeznek rá a hibajavítások és az új alverziók, aztán akkor remélhetőleg javítják ezt. Vagy másik opcióként lehet használni addig az 5.4-est is.
-
BonFire
veterán
Arra tud valaki megoldást, hogy a helyesírás ellenőrző ne vegye figyelembe a tulajdonneveket? Rohadt idegesítő egy ötvenszereplős regény minden egyes ragozott alakját kivételként kezelni, aztán ha félbeszakítjuk és másnap újra folytatjuk, akkor ismét elkezdi a hülyéskedést a nevekkel.
Oké, ez nem Writer-hülyeség, mert a Word is ezt csinálja, de gondoltam, hátha van valakinek erre ötlete.
-
törölt tag
Ja igen szól, de maximum megnyitja a weboldalt azt hiszem, aztán le lehet tölteni. Mondjuk kicsit olyan mint a Skype azzal a különbséggel, hogy az már nem is nagyon szól, hogy van új, pedig egy időben az asztali verzió szépen frissült is magától. Ott is rá kell telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest