Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
pulyka jocó #507 üzenetére
Megpróbálhatod, hátha tud valamit segíteni neki.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
pulyka jocó #505 üzenetére
Ez tipikus windows-os betegség, nem a libreoffice a szar. Nekem nem egy alkalmazásnál volt ilyen, ilyenkor vagy az segített, hogy a saját telepítőjét újra elindítottam és fel bírtam újra telepíteni, vagy ha volt javítási lehetőség benne, akkor azzal megcsináltam, vagy ha ez sem jött be, akkor maradt a kézi törlés utána a regisztrációs adatbázisban való turkálás.
-
válasz
pulyka jocó #501 üzenetére
Próbáld meg valami uninstall programmal.
-
lev258
veterán
válasz
pulyka jocó #501 üzenetére
A hibát én nem a programban, hanem a Windows-ban keresném. Egy telepítő nem igazán tud "elromlani".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest