- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0dg3cc
tag
ugy nez ki egy progi osszeszedi napkozben az irodaban levo gepek megosztasairol a fileokat amik valtoztak es szinkronizalja a backup gepen levovel, es be van tomoritve az egesz amit hetente lementek dvd-ramra, na es ezt a nagy (jelenleg 24gigas) filet szinkronizalja , tehat csak a valtozast irja bele ill torli ki belole, plusz a napi valtozast is menti egy kulon fileba datummal ellatva, es hetente egyszer a nagy filet feldarabolom es kimentem (mint irtam fent) ez a lenyeg emelellett meg cad-es progik licensz szervere is , regebben meg fileserver is volt de azt mar atmentettem egy linuxra
azert is gondoltam i915-re elso korben mivel ez a gep meg egy ideig dolgozni fog, olyat akarok amibenvan tartalek.. -
g@bo
nagyúr
nem is ez a lényeg. hanem melyik tökös lapot válassza a lúzerjúzer.
most néztem, a gigabyte 19000-23000 + fa ( nakkerár ) közötti kategóriában nyomja a lapjait, és nem olyan rosszak.
ami nagyon izgi az a ( 8i915p duo )
8AENXPD - Limited Edition
8GNXP-D - PX series
8GPNXP - PX series
8GPNXPDuo - PX Series
8I925X-G
8I915P DUO PRO
8I915G-D PRO
8I915P D PRO
8I915P PRO
8I915P DUO
8I915P-G
8I915P MF-D
8I915G PRO
8I915G-MF
8IP775-G
ez a menü a ....ban, és nem hottibilisek az árak. -
g@bo
nagyúr
köré épített perifériák??
6 hónapja van a64-em, és még fagyásom se volt, van, hogy napokig megy, terhelve.
tehát nemtudom mire gondolsz.
ami a teljesitményét illeti a játékok szakítanak rajta, a dvd és divx kódolás nemtudom mennyivel lassabb mint intelen ( órákban... )
szóval toljatok meggyőző érvet i64 mellé, no flame.. -
djyuri
őstag
Csag igazolni tudlak!
Az amd-ket a szélesebb grafikai kódec támogatás miatt a játékokban nagy előnyként veszik. Viszont Ha meg éjjel nappal számításos műveletet (digitalizálást,tervezést...) végez és nem játszik a géppel,akkor hiába a 60 fok meleg,akkor is pentiumot fog venni.
De szerintem itt majdnem mindenki gamer típus,tehát AMD párti (főleg az ár külömbségek miatt is),de szerintem Abban is egyet értesz velem,hogy az inteles dolgok (mai-ra értem) nagyobb stabilitást mutatnak a progik futtatásában.
Saját példáinkon tudom igazolni. Egyre több barátomnál terjed a HT, és ezzel a megelégedettség is: nem lépnek ki a progik (játékok) a winfosba pl technikai problémákkal. Lásd Generals és a többi grafikás stratégiai játék.
Amúgy a legtöbb barátom amd-és gépet használt,de mindegyiknek megfordult a keze alatt hol húzamosabb,hol rövidebb idelyig INTEL cucc. Annó azért használtak inkább amd-t,mert a régi időszakban csúcs ára volt egy jó vga-nak és az amd pedig orvosolni tudta némi %-os teljesítmény növekedéssel. De manapság az intelnél sem kímélték ezeket a támogatásokat. Én úgy hallottan a Spektrum-on vagy valamelyik ilyen csatornán,hogy az intel a gyors alaplapi sebességet tette előnnyé és nem a támogatást. (persze ma már támogatást is muatat).
Most jól összekavartam a dolgot,de asszem érthető volt.
Szerintem ha húzogatni szeretne a srác és nem csak játékra nyomni,és persze nem sajnálja a 10ezreket a hűtésre,akkor INTEL,de ha csak átmenetet szeretne,akkor ez említett vga-jával inkább AMD-t használjon az elkővetkező pl egy évben (amíg nem jut több pénzhez).
Remélem nem írtam pontatlanságot (sokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest