- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joseph
tag
Igazad van!
''Ami tény: a DDR2 -ben főleg a működési frekvenciák esetében jelentős rendszerszintű lehetőségek rejtőznek amelyek még kiaknázásra várnak. További tényező amely optimizmusra ad okot, hogy a DDR2-nél hogy a kezdetekben jelentkező horribilisan gyenge időzítéseket sikerült emberi szintre leszorítani a gyártó cégeknek és ez a mínőségi javulás tovább folyik. 2005 első felében piacra dobják a 733-800MHz sebességű DDR2 memóriákat.''
[Szerkesztve] -
Joseph
tag
Jó reggelt!
Megcsináltam a tömörítést! Elküldöm neked a képeket róla mert feltölteni nem tudom!
De hogy mindenkinek világos is legyen, 31db fájlból álló SQL adatbázis (23,1Gb) tömörítése RAR fájlba normál tömörítésel 1:56:07(egy óra övenhat perc hét másodperc)
Konfig: Abit Fatal1ty AA8XE 1,3bios; P4 3,2; 2*512 DDR2 533; 2*160Gb Sata Maxtor; többi légyegtelen -
-
djyuri
őstag
Ezzel már én is szembesültem,hogy másvalakinek meg tökéletesen megy ugyanarról a cdről,de a textúrásabb (8-személyes,felhők,víz,domb...) részekben nekik is gond volt és 50%-ban ki is lépett.
Természetesen több helyről beszerzést is átrágtuk. Sőt,egy barátom meg is vette egy akció során eredetiben. Ha nem volt lanozás közben gyenge láncszemként egy viszonylag gyenge gép,akkor gyakorlatilag formázás nélkül egy heten keresztül tudtunk játszani különösebb problémák nélkül.
Mostanában csak ketten-hárman-négyen jöttünk össze egy-két napra és ott az A64-es géppel sem volt baj. De inkább UT2004-eztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest