- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszku
senior tag
válasz
Dilikutya #12 üzenetére
Ja, a poént még nem is mondtam. Az új Intel chipsetek (915/925) csak a PCI-E csatolót támogatják. Ez azt jelenti, hogy a srác kénytelen lenne LGA775 foglalattal ellátott 865/875 chipsetes alaplapot. Amibe viszont a 64bites P4-ek nem fognak belemenni.
---Na ezt én kihagytam a mondókámból.
köszi a kiegészítést.
A wilmette-remélem így írják 478 celeronról beszéltem ami egy kaki, és a tualatinosok sokkal jobbak voltak hiába az ''elavult tokozás''egyébként a p4 celeront celeron4 nek értetem, mert így van értelme is. nem ez a gyári megfogalmazása de így közérthető hogy a 478as ra épülő cerkáról van szó
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest