Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
bubus66 #19893 üzenetére
Koszi az infokat!
Sajnos egyik linket LGHome-ot sem tudtam ra felrakni (4.1.2), igy egyik LG weather widget sem mukodik. Majd meg kiprobalom, hogy a sajatodat bemasolom a system-be, hatha, de nem valoszinu, hogy menne ugy sem.
Erdekes mert pl a Hero-n pont egy LG widgetet hasznaltam LauncherPro-n. Azt tudtam, hogy a HTC widgetek Sense nelkul nem indulnak el, azt hittem az LG kedvesebb a HTC-nel ...
Egyenlore felraktam a HD Widgets-et (koszi az otletert!) ez mindent csinal ami nekem kell, csak eppen nem olyan szep.Ugyhogy, ha veletlenul belefuttok egy kulon is mukodo LG Weather widget-be, szoljatok!
(#19913) tzsolesz: En most a ParanoidAndroid-ot hasznalom 1 napja (android v4.1.2), es eddig jo. Majd irok rola par het utan, hogyan viselkedik ...
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Iphone 13 Pro 128gb
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest