- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Sricsi
csendes tag
Az LG-met már kicseréltem tegnap, adtak helyette egy másik ugyanilyan márkájút, és úgy néz
ki egyelőre, hogy ez működik. -
Sricsi
csendes tag
Ma visszavittem a boltba, ahonnan megvettem, holnap lehet menni az újért, mert nem volt egy sem a raktáron. Nem kérdezősködtek sokat, meg sem nézték, hogy valóban hibásan megy-e, egyből elhitték, biztosan sokaknak volt már baja az LG-olvasókkal, bár ezt így nem mondták.
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem 40/12/40-es LG CD-RW-m van, már több mint egy éves, de sose volt gond vele...igaz ahogy nézem a fórumokat ez az utolsó normális széria :( Erre még senki sem panaszkodott de az ezt követi 48/24/48-asokra már igen :(
-
yerico
senior tag
válasz
Penge Borisz #11 üzenetére
Basszus, hogy én meg mindig hibás LG-ket fogok ki, amik mindig mindet olvasnak, még azt is, amit a Toshiba 1612-esem - ami híresen mindent olvas - nem hajlandó. Ráadásul a pofátlan disznók még csak nem is akarnak tönkremenni.
-
-
simonzé
addikt
Ez a széria nem sikerült túl jól. Nekem is egy hónap után hülyült meg az LG 52/24/52-es drive. Csak villogott, még fel sem pörgette rendesen a lemezeket. Beolvasni semmit nem tudott, még üresen is csak villogott. megoldás: garanciális csere. Nekem a boltban egy szót sem szóltak, kipróbálták, és 5 percen belül cserélték. Eszerint nem én voltam az első panaszos. :(
-
Sricsi
csendes tag
Hát most már én is megbántam, hogy LG-t veszek. EGy hónap alatt bepiszkolódik az olvasófej?
Inkább nem szedem szét, mert akkor ki sem cserélnék, lehet, hogy még ma visszaviszem,
adjanak helyeet másikat!
Egyébként ismerek olyat, akinek jól megy az 52Xes LG-je.De akkor ez lehet, hogy kivétel. -
Divi
aktív tag
Lézerfej elkoszolódás?
De úgy nagy általánosságban ismersz valakit akinek jól megy ez a tipus?
Mert nekem egy 52x-es LG CD-ROMom van. Az IDE kábel már rá sincs dugva, csak a táp meg az Audio.
És láss csodát! Nem olvassa folymatosan a gyári, tiszta, karcmentes, tökéletes EDDA blues CDt...
Ebből gondolom, hogy az LG nem épp a optikai ezközök gyártásában a nyerő. Pl.: én nem láttam olyan totyikot, hogy ''Segítség! Bedöglött az LG hűtőgépem!'' :DD -
Sricsi
csendes tag
Sziasztok!
Kérdeznék Tőletek valamit. Van egy LG GCE-8520B márkájú 52X/24X/53X-es DVD/CD-RW kombóm, kb. egy hónapos. Az a probléma vele, hogy néhány CD-t nem olvas, vagyis azt jelzi ki a rendszer, hogy nincs CD a meghajtóban. Már a kezdetben is csak nyögve nyelősen olvasott néhány CD-t, csak hosszas próbálkozás után, de most már egyáltalán nem. Ugyanezeket a CD-ket (melyek között van a vele mellékelt telepítő CD is), az egyik haverom CD-ROM-ja olvassa. Nem tudjátok, mi lehet vele?
Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest