- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
-
simonzé
addikt
Ez a széria nem sikerült túl jól. Nekem is egy hónap után hülyült meg az LG 52/24/52-es drive. Csak villogott, még fel sem pörgette rendesen a lemezeket. Beolvasni semmit nem tudott, még üresen is csak villogott. megoldás: garanciális csere. Nekem a boltban egy szót sem szóltak, kipróbálták, és 5 percen belül cserélték. Eszerint nem én voltam az első panaszos. :(
-
Divi
aktív tag
Lézerfej elkoszolódás?
De úgy nagy általánosságban ismersz valakit akinek jól megy ez a tipus?
Mert nekem egy 52x-es LG CD-ROMom van. Az IDE kábel már rá sincs dugva, csak a táp meg az Audio.
És láss csodát! Nem olvassa folymatosan a gyári, tiszta, karcmentes, tökéletes EDDA blues CDt...
Ebből gondolom, hogy az LG nem épp a optikai ezközök gyártásában a nyerő. Pl.: én nem láttam olyan totyikot, hogy ''Segítség! Bedöglött az LG hűtőgépem!'' :DD
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest