- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombi1967
csendes tag
válasz
#94529552 #74982 üzenetére
Néztem a 32LF5610 csak az 10000-el több.A mall.hu tol megrendeltem a 510 b-t.Mire elfogadta a rendszer a véglegesítést 1000 forintal drágább lett.meg az ingyenes szállításra ráment 490 ft.Mérgembe lemondtam a rendelést.Megvárom hátha akciózza az edigi.média,vagy euronics.
-
gombi1967
csendes tag
Sziasztok..
2 db LG tv után szeretnék venni egy harmadik olcsó 32 colos tévét a konyhába.Nézegettem külömbözö noname márkákat.de azok is 50 körül mozognak.Most 57-58-ért van a LG 32LF510B.
Van valakinek tapasztalata róla?Nem nagyon halk a 2x6 watt?Mindkét tévém 2x10 wattos.
Vagy van más olcsó 32 colos LG ? -
gombi1967
csendes tag
Sziasztok..
LM 660 készülékem van.SS IP tv-vel szórakozok egy ideje.Elég sok csatornát lehet vele nézni .pc-n tudom szerkeszteni és feltölteni a tévére./m3u fájl/.Most találtam egy orosz oldalt ahol beregeltem.és van egy csomó csatorna.Letöltöttem egy appot amit ráraktam egy pendrive-ra.és bedugtam a tévébe.telepíteni nem tudom.de futtatni igen./lehet nem hivatalos appokat futtatni?/.Működik a program csak nem tudok bejelentkezni.mikor kiadja az emai.és jelszó ablakot hiába nyomok bármit nem jönnnek elő betűk.hogy beirjak bármit.Bejelentkezés nélkül csa 4 orosz adó megy.Valaki foglalkozik ilyen dolgokkal? -
gombi1967
csendes tag
Sziasztok..
47LM660 -on nézem a nas-on tárolt filmjeimet.Sok filmet csak egyszer nézek meg és utána törlöm is.
A gondom az.hogy a tévén ott vannak azok a filmek is amiket már töröltem a nas-rol.Hogyan lehet megcsinálni.hogy csak a ténylegesen ott lévő filmeket mutassa a tévé?
Köszönöm.. -
gombi1967
csendes tag
Sziasztok..
Fél napja szenvedek már..Adott egy 47LM660 tv egy popcorn médialejátszó.és egy denon 7,1 erősítő.
A hdmi kábel kijön a popcorn-ból és belemegy az erősítőbe/in/.onnan /out/kimegy hdmi kábel.és bemegy a tv-be.Minden oké.ha hangfalakról nézek valamit.de ha csak simán szeretnék valami régi filmet nézni csak simán a tv-n úgy nem megy.Csak ha az erősítőt bekapcsolom.Sokszor nézek sorozatokat éjszaka.Akkor is csak a tévén szeretném nézni..Másképp kell összekötnöm? -
gombi1967
csendes tag
A 32LB5820 kapcsolatban.hogy nincs a magyar LG oldalán.a kérdéseimre a következőket válaszolta az LG..
A készüléket valóban nem forgalmazta az LG magyarország, de ha Ön itthon vásárolja és ezt számlával tudja igazolni akkor minden esetben az LG szervizeli a készüléket jótállási kereteken belül, azaz díjmentesen ha esetleg meghibásodna.
Így hát hétfőn megrendelem..
-
gombi1967
csendes tag
válasz
bozsozso #45798 üzenetére
Ezt válaszolták
öszönjük érdeklődését.
Az LG magyar honlapján valóban nem található meg ez a termék - ennek ellenére a többi típust sem a magyar LG-nek gyártották :-).
A termék külső megjelenésében tér el a Magyarországon is forgalmazott LB5800-as típustól.
Eltérő talppal és más hátlappal szerelik a két készüléket.
Mivel a terméket nem a magyar LG hozza forgalomba, így üzletünk vállal 2 év teljes körű garanciát a készülékre (meghibásodás esetén szerződött LG szervizzel javíttatjuk a készüléket).
Magyar menüs a televízió. -
gombi1967
csendes tag
LG 32LB5820 Smart Full HD LED TV-t szeretném megvenni.de nem találom az LG magyar honlapján fent.Ezt akkor nem Magyarországra gyártották?Vagy attól meg lehet venni?Külföldi oldalakon nagyon dicsérik.Jó lenne megnézni valahol személyesen.de sehol nem találom.Az 5800-as az van .de az drágább egy tizessel..
-
gombi1967
csendes tag
Sziasztok...
Mivel már van egy 47LM660S lg-m.és bevált.így szeretnék a gyereknek egy 32 colos tv-t venni.Az elvárások a következkl:smart.dlna wifi../ennyi/..kb 200 db mesegyűjteményt nézne a gyerek egy synology nasrol.wifin keresztül.A tv és a wifi között egy 30 cm -es fal lenne./ezért nem akarok kábelezni/.A mesék 70 százaléka avi a többi 720p..Amit kinéztem az a LG 32LB570B .Ez 79900 az e-di-nél.+8000 a wifi..:88000..
Most zakoss belinkelte a pc dreamnál a LG 32LB5820 89000-ért..Szerintetek megéri?
Köszönöm ha valaki válaszol.mert ha lehet holnap megrendelném..Ja .és alig találok róla infót..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest