- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denieel84
csendes tag
Sziasztok,
Ma reggel egyik lg smart tv-m kap internetet a routertől. Mindegyiknél ugyan az a hiba, a wifire felcsatlakozik de internetet nem kap. a router látja a TV-ket. Minden beállítás jó (IP,GATE,MASK). Minden más eszköz a házban megfelelően működik. 3 lg TV van a hazban és mindegyiknél ez a hiba. Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
Denieel84
csendes tag
válasz
EndreMan_GS #85630 üzenetére
A kijelző elött van egy üveglap, amire rávetül a kép. Ha szemből nézed a nyilat akkor a helyén lesz.
-
Denieel84
csendes tag
válasz
xy2003 #81554 üzenetére
XY2003 215 kevés érte.
250-ért lehet kapni noname boltokban, ahol extra garanciát nem lehet vásárolni hozzá és kétséges a származása. Természetesen lehet alkudni realis kereteken belül.
A TV mindenre alkalmas természetesen (kjó TV, látni kell). Feljebb lépés miatt eladó. -
Denieel84
csendes tag
Ha valaki ilyet venne.
http://hardverapro.hu/apro/csak_ma_elado_lg_49uh7707
-
Denieel84
csendes tag
Az hogy 4K-s TV-én rosszabb a képminőség egy gyenge minőségüadás, mint FULLHD TV esetén, ez oltári baromság. Én is nem rég vettem 4K-s TV-t (49UH7707), de nem azért , mert már mindent 4K felbontásban nézek. Legalább 5 évre vettem TV-t és szerintem addigra már rengeteg tartalom lesz rá amik kihasználják majd a TV tudását. Mielött a fiam született vettem egy egy családi egyterűt, pedig csak ketten voltunk a feleségemmel és elég lett volna a következő félévben egy SMART is. Én így vélekedek erről. Hozzáteszem nem bántam meg , sikerült egy nagyon jó TV-t választanom.
-
Denieel84
csendes tag
Szia.
Szerintem sokkal több szempontot kell figyelembe vegyél, mint hogy SD tartalom melyiken jobb.
Mekkora méretet szeretnél és milyen messziről nézed?
Nézel e minőségi tartalmat rajta? (FULLHD film 15-30GB)
Mekkora a kereted rá?
Mennyi időre tervezed?Én 55 col-ban gondolkodtam, de a pénzemért csak a belépő kategóriát kaptam volna meg (55uh6257).
Lejebb mentem 49 col-ra és ennyiért megvettem az 49uh7707-et, ami már a felsőbb kategória.
2 hónapja használom és úgy érzem jól döntöttem. Én 3,5 méterről nézem és remek a kép , látszik a külmbség FULLHD és 4K között. Bár én 10%-ban nézek kábeltévét és 90%-ban FULLHD/4K tartalmakat. Sokszor nézek Youtube csatornákat és már sokan 4K-ban rögzítenek. Amúgy az SD tartalmak semmivel sem rosszabbak a 4K tv-én.Ha tudok valamiben segíteni, csak szólj.
-
Denieel84
csendes tag
Sziasztok.
Szóval péntek este haza hoztam az új TV-t (LG 49UH7707). 3 típúst néztem ki mielöt elmentem volna a boltba vásárolni. 49UH664v (215000HUF+11000HUF Magic Remote), 49UH7707 (252000HUF), 49UH8507 (310000HUF). A 664v-t azonnal elvetettem , mert a 7707hez képes sokkal gyengébb műszaki tartalomal rendelgezik és alig olcsóbb. Néztem a 8507-et ami a 3D-n kívül nem sok mindent ad pluszban , viszont jelenősen drágább a 7707-nél. Így lett a 7707 a befutó!!!
Tapasztalatok:
SD TV adások: Itt nagy csodát ne várjatok, csak minimálisan javít a képen.
HD TV adások: Itt már látványos a külömbség a a régi buta LCD tv-m hez képest. Természetesebbek a színek, élesebb , kontrasztosabb a kép.
4K: Brutálisan szép képminőség, Szerintem a Super UHD (magasabb fényerő) kijelző sokat dob a látványon.
HDR: Valós HDR anyagot még nem sikerült beszereznem. A TV képes HDR hatást csinálni és ez meg is látszik a képen (pozitív értelemben).
WEBOS 3.0: Nagyon kiforott OS , remekül használható és a Magic Remottal még jobb.
Film lejátszás: Nekem egy Zyxel NSA325v2 streameli a filmeket a tv-nek. Még egy 4K filmet is kb. 1mp alatt elindítja és akadozás mentesen lejátsza (5.0 GHZ WIFI).Egyenlőre ennyi jut eszembe, ha kérdésetek van ne tartsátok magatokban.
-
Denieel84
csendes tag
Sziasztok.
Ma este megyek az új TV-mért (LG 49UH7707). A hétvégén már tudok mondani tapasztalatokat is , ha valakit érdekel ez a típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest