- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboy_HU
tag
Nnna, ha nem jön közbe semmi, holnap meglesz Euronics-ből a 42LM660S X-box -szal
-
blueboy_HU
tag
válasz torma1981 #16200 üzenetére
250, 5 év gondoskodással, és 0 THM-es hitel akció is van.
Sokan vitáztatok azon, hogy van olcsóbban is, namost nekem az 5 év gari fontos, ennyit megér.
Eladó srác nem volt képben fali tartó konzolokban, 21"-os TV-hez való Kellot akart adni. Nekem kellett kiszúrni, hogy "bocs, ez szerintem ez nem lesz jó"
Már alig várom -
blueboy_HU
tag
Tévedsz... Off-os LCD TV-mnél harmadik évben kezdődött (szerencsére 3 év gar volt rá így megoldódott...), hogy bekapcsoláskor hang volt, de a panel sötét maradt, gondolom tápegység hiba volt. És új korában "felakasztottam" a falra és onnan meg se moccant. Szóval ennek fényében (mint korábbi hsz-emben írtam) nekem igenis fontos az 5 év... még akkor is ha a 4. és 5. évben nekem kell elvinni (az Off-osnál a 3 év gar alatt se jöttek érte, nekem kellett elvinni...). Sőt tovább megyek, mondjuk ha 3 év után tételezzük fel lecserélem egy új TV-re és eladom az LG-t, az eladásnál sokat fog számítani, hogy úgy hirdethetem meg, hogy van még további két év "gondoskodás". Legalábbis én relatíve nyugodt szívvel vennék egy ilyen 3 éves TV-t.
-
blueboy_HU
tag
Sziasztok!
Csütörtökön vettem Euronicsben egy 42LM660S-t, ma kaptam meg hozzá az X-box-ot. Ma fel is raktuk faterral a falra, öröm van, boldogság meg minden
Két dologban segítsetek plz:
- Funke aktív antennám van DVB-T -re (Mindig TV free adásai). Hiába kerestetem le, nem találja meg az adókat (korábbi combo beltérivel - ami most megy a piacra - szépen működik). Gyanítom, hogy a TV nem táplálja meg 5V-tal az antennát és amiatt nem talál semmit. Van rá bármi mód, hogy ezt életre leheljem?
- két fejes műhold antennám van. Kaptam kölcsön próbára egy Amiko Premium D-401 4 portos DiseqC 2.0 kapcsolót. Bármilyen beállítást próbálok, a Diseq kapcsolóval egyetlen műholdat sem hajlandó találni. Ha közvetlenül csak az egyik fejet kötöm a TV-re, minden szép és jó. 5let?Köszönöm,
b
-
blueboy_HU
tag
válasz blueboy_HU #16558 üzenetére
Ja SW verzióm 04.01.46 (így jött, nem frissítettem)
-
blueboy_HU
tag
Sziasztok!
Korábban valaki kérdezte (bocs, már nem emlékszem ki volt), hogy milyen Xbox-ot adnak. Na én ma kaptam meg, sima 4Gb-s slim alapgép 1 db wireless kontrollerrel. Gyártási dátum 2012.07.14. Esetleg ha valaki tud "segíteni" a "nevelésében" az plz jelezze
Üdv,
b
-
blueboy_HU
tag
Xbox eladó... Érd PÜ-ben
-
blueboy_HU
tag
Baromság... Minden USB 3.0 eszköznek lefele kompatibilisnek kell lennie, azaz kell tudni működnie USB 2.0-n, sőt USB 1.1/1.0-n is. Különben nem kerülna piacra. Ebből adódik az is, hogy nagy valószínűséggel nics 3.0 => 2.0 "átalakító kütyü". Nem mellesleg 42LM660S-en két fajta USB 3.0 -s külső HDD-t is használok (egy Adata 750-s és egy noname 3.0 házban lévő 500-as), semmi problémám nincs.
Azt javaslom mint már előttem is mondották, ki kell próbálni a TV-t egy másik külső HDD-vel. -
blueboy_HU
tag
Akit esetleg érdekel:
[link]
Nagyon jó kis DLNA servert lehet belöle csinálni az LG TV-hez[ Szerkesztve ]
-
blueboy_HU
tag
Akit esetleg érdekel:
[link]
Nagyon jó kis DLNA servert lehet belöle csinálni az LG TV-hez -
blueboy_HU
tag
válasz scorpy02 #18620 üzenetére
Hát ha Windowsnak nem mondod meg, hogy küldje ki a képet, sose fog működni. Windows gomb + P (mint Projector) a te billentyűkombinációd, itt válaszd a "Kiterjesztés"t! Illetve ne feledd, hogy a laptopod VGA kimenetén csak kép "jön ki", hangot külön jack-jack kábellel kell!
-
blueboy_HU
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, remélem valakinek van használható ötlete. Adott egy 42LM660S, ami randomra, de visszatérően, rendszeresen kirakja a képernyőre, hogy X perc múlva energiagazdálkodási okok miatt ki fog kapcsolni. Ha véletlenül épp nem látom a feliratot, akkor ki is kapcsol, ami rohadt bosszantó. Ellenőriztem, a menüjében az "Energiatakarékos üzemmód"nál "Ki" van választva, tehát nem kéne ugasson. Szétvet az ideg, annyira idegesít...
Szerintetek?Köszi,
b
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.