- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Az lenne a kérdésem, hogy a menükben lévő betűméret állítható e valamilyen formában. Ha az ember megnyomja a távirányítón a LISTA gombot, akkor kisvártatva bejön a csatorna lista egy oszlopba. Oké, hogy kilistáz kismilliót, de túl kicsik a betűk. Nem lehetne, hogy nem jelenít meg ennyi csatornát, hanem mondjuk csak 5-6-7-8-9-10-et, de azokat nagyobb betűkkel?
Amúgy is hihetetlen, hogy miért kell túlbonyolítani, azt ami jó volt. A régi buta TV-n megnyomtunk egy gombot, és bejött a csatornanév, az aktuális műsor, és, hogy az hol tart éppen, és kiírta a következő műsort. A nagyon okos 2019-s modellnél, ez kicsit bonyolultabb. Igazi visszafejlesztés.
-
antikomcsi
veterán
válasz
szasanyi #64889 üzenetére
Azt azért csak meg tudja mondani, aki látott már ilyet, hogy a smart része valóban gyorsabb lett e, vagy pont olyan, mint az előző verziók. Nevezzük a régi rendszert lassúnak, ahhoz képest ez milyen?
Amerre én megfordulok nem látok ilyet kiállítva, de ha lenne is, akkor sem tudnám megnézni valószínű, hogy fogja e az összes digi tv csatornát a DVB-C tunerja.
Tudom, hogy szubjektív a kép is, de van ami olyan sz@r, hogy arra egységesen azt mondja mindenki, hogy azt inkább felejtsük el. De pl. azt azért tudhatjátok, hogy megfelelő távolságból nézve nem tűnnek e túl nagynak a pixelek egy 40-42 coloshoz képest?
Én sem hiszem, hogy gond lenne a konzolokkal, de inkább megkérdem még vásárlás előtt!
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Erről a TV-ről szerettem volna kérdezni:
Nos az összefoglalóból már meg is tudtam, hogy 2015-s, és, hogy melyik mozgásérzékelős távirányító kell hozzá!
Azt viszont semmi nem mondja meg jobban, mint a tapasztalat, hogy az életben milyen ez a TV?
Az kérdezném tehát, ha valaki ismeri, legyen szíves mondjon róla valamit. Legfontosabb, az nyilván a képminőség. Aztán digi-t tervezek bekötni, és érdekelne, hogy a C tuner rendesen működik e majd vele?
Továbbá a gyerek meglepné magát karácsonyra egy xbox one masinával, azt rákötve lesz e valami gond, amire előre nem számítanánk. Illetve biztosan lenne használva a youtube rajta. Használható normális sebesség mellet, vagy kínlódás?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest