- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Van valakinek LG SJ810V TV-je, amit DLNA-n használ 4K-s tartalmak elérésére? Most jött ki decemberben valami szoftverfrissítés (5.80.15) amióta a TV a 4K tartalmakat DLNA-n keresztül (Serviio) lejátssza ugyan, de folyton megakad, miközben középen pörög az ikon, tehát mintha cache-elne, mert nem elég neki a sáv. Próbáltam LAN kábellel összekötni az amúgy Gigabit-es routerrel (Tplink Archer C7(v4)) de azzal (bár ritkábban) de ugyanúgy akad. Érdekes módon böngészőben mérve, ha a TV az 5G-s routerre kapcsolódik, akkor ilyen 200Mb/sec a letöltés, ha meg LAN-ra kötöm, akkor 80Mbit körüli. Ennek nem Gigabites csatlakozásúnak kéne lennie? A 4K filmek már igencsak igénylik a 100 körüli sebességet. A sebességeknél látszik is ilyenkor hogy fullra kihajtja, és ez akaszthatja meg:
A sáv előtti zöld rész az amikor az 5G-s wifivel használtam a TV-t. A TV saját böngészőjében speedtest-en olyankor 200Mbit körüli értéket mértem, lokális hálózatról mégis csak ez a fűrészfogas sebesség jött át... nem értem mi lehet a gond, a frissítés előtt ez frankón működött. Vissza lehet valahogy rakni egy régebbi verziót? Vagy mit kezdjek ezzel? Küldjem el szervízbe? Ez nem normális így... Nyilván USB-re vinyót dugva tökéletes...
Próbáltam a gyári beállítások visszaállítását, hátha a frissítésben ment valami gajra, de az sem járt eredménnyel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest