- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonozoom
tag
válasz
Drótszamár #87516 üzenetére
Próbáltam. sokat nem segített. Néha megy a böngésző, egyébként pont akkor szokott váratlanul kilépni, úgyhogy a böngésző eszi a memóriát, azt a keveset ami van benne. Nem lehet bővíteni?
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #87350 üzenetére
Próbálgattam tegnap este a HDR-es játék módot.
Összenéztem az összes beállítást az "eredeti" és a "játék" mód között.
Játék módban a dinamikus kontrasztot bekapcsolva világosít az eddigi sötét képen. Lehet hogy ez valami bug lenne, és azért szarabb a kép HDR + játék módban?És fura, mert nem a kontrasztot növeli ez. Tehát a sötét nem lesz még sötétebb, hanem minden világosabb. Nem a panel fényerejét növeli, mert a tv menü nem világosodik.
Na mind1. Hétvégén még próbálkozok majd vele.
-
válasz
Drótszamár #87350 üzenetére
Persze, hogy nem lesz olyan egy belépő vagy középkategóriás készüléknél a HDR, mivel azokban eleve nem "igazi"HDR van! Valódi 10bit-es és legalább 1000nit-es fénysűrűségű panel kell ahhoz, hogy lásd is az IGAZI HDR nyújtotta előnyöket és élvezd azt😁
Egy ilyen panelos tévén azért teljesen más lesz a leányzó fekvése, nem sötét és az input lag is elenyésző, cserébe mélyen zsebbe kell nyúlni!
Habár én pont múlthéten vettem egy Samsung65KS7000-et 340K-ért, na ott kezdődnek a dolgok és az gamer tévé, szóval csak körbe kell nézni mielőtt belenyúl az ember egy sza@ba -
asr27
tag
válasz
Drótszamár #87276 üzenetére
Illetve nem találom, de kérlek írd le pontosan milyen menüpontok alatt keressem, hátha csak én nem látom.
-
asr27
tag
válasz
Drótszamár #87276 üzenetére
Nincs ilyen a műholdvevőnél, hogy csatorna lista frissítés.
-
máyköl
veterán
válasz
Drótszamár #87264 üzenetére
Sajnos ez nem a kurzor... film kozben keszitettem a fotokat...
-
máyköl
veterán
válasz
Drótszamár #87260 üzenetére
Ki van kapcsolva.
Voltam a media markt -ban, megmutattam a képeket egy Lg -s eladónak, azt mondta hívjam az online ügyfélszolgálatot, ez azonnali csere, gyári hibás. Ráadásul egy felsőkategóriás típusról beszélünk, tetszik a rendszere, a magic remote, meg az egész, de ez kicsit gáz az Lg -re nézve, nem egy 50.000Forintos tv ez... -
stemplar07
őstag
válasz
Drótszamár #87260 üzenetére
Pontosabban a ,,helyi sötétítést,,kell kikapcs ..(az egyéb beállítások menüben ,ekkor valóban kisebb lesz a ,,csóva,, ) De akkor meg a ,,szürke 50 árnyalata ,, lesz az amúgy sem combos .. feketék helyett..
-
N0rthF4c3
tag
válasz
Drótszamár #87222 üzenetére
Hát ez csúcs
Írtam egy formának a youtube-on, aki ilyen tévéről töltött fel videókat. Azt mondta, nála semmilyen mozgás nincs a tévében, és semmiképp sem normális, ha egy tévé belsejében mozog valami - garanciális csere.
-
delibab
senior tag
válasz
Drótszamár #87192 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Akkor ezek szerint az airpods-ot nem bírja... ez azért fura mert a csatlakozás simán megy, akkor nem értem, hogy a hangerőt miért nem lehet állítani.
-
balinthun
tag
válasz
Drótszamár #86504 üzenetére
Köszi, ez lett a megoldás
-
Szl99
újonc
válasz
Drótszamár #86413 üzenetére
Végig néztem/állítgattam én már mindent.
-
Szl99
újonc
válasz
Drótszamár #86411 üzenetére
Megnéztem úgy is, hogy semmi nem volt rádugva, a helyzet változatlan.
-
attiati
veterán
válasz
Drótszamár #86280 üzenetére
Másik topikban most az írta valaki, hogy az UJ6xxx-től kezdve mindegyikben 100hz-es panel van. Akkor ez hülyeség?
Az lg.com-os adatlapra lehet támaszkodni 100%-osan?
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #85737 üzenetére
Most küldte a Posta a levelet, hogy feladta a Media Markt a tv-t: 43 UJ7507
Egész jó. Azt hittem többet kell majd várni. Vásárláskor 1 hónapon belüli szállítás ígértek.Valamiért kikerült a Media Markt kínálatából a tv. Reggel még szerepelt, igaz 217 eFt-ért. Én még 176-ért vettem.
A többi helyen is felment az ára 220-ra, az alzán pedig csak felbontott van belőle.Asszem sikerült az utolsó pillanatban megvennem.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Drótszamár #85789 üzenetére
LG 32LH530V
megrendeltem szuper aron ezt
hetfon kerdeztem hogy fel van e adva a csomag azt mondtak igen
ma megkerdeztem ujbol kiderult hogy tevedtek mert 4 db volt keszleten es en kb 10 rendelo voltam
na lenyegtelen de igy kb 7 napig hiaba vartam a semire mert mult penteken rendeltem toluka lenyegre terve ehez hasonlo tvt tudok ajanlani vagy meg mindig jobb ha ezt megveszem dragabann
a szuper ar 60 000 ft lett volna
jelenleg a legolcsobb ar 66 500 ft -
hardkiller00
csendes tag
válasz
Drótszamár #85794 üzenetére
Csak Full HD és az alatt. De Full HD-is nagyon fakó a szín.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Drótszamár #85737 üzenetére
Mivel tud többet, mint a 701V?
Talán hogy edge led-es? -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #85441 üzenetére
Hosszú vergődés után ma az MM-ben megrendeltem a 43UJ7507-es modellt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
1 hónapot írnak szállításra. Remélem megjön karácsonyig. Amint megjön tesztelem a bt-s hangfallal, és a fejhallgatóval is.
Az MM-ben épp kuponos hétvége van, így csak 26 eFt-tal volt több mint az UJ701V.
-
törölt tag
válasz
Drótszamár #85715 üzenetére
Nekem 55UH8507-en simán megy a Bose Soundsport Bluetooth fülhallgató.
-
zappafan
csendes tag
válasz
Drótszamár #85715 üzenetére
-
ga_-bor
tag
válasz
Drótszamár #85665 üzenetére
Fuck, nov3-án vásároltam....
-
troland26
őstag
válasz
Drótszamár #85665 üzenetére
Nem feltétlen kell a MM be venni . Ex Digi , Auchan , Emag...az itt vásárolt tv-k is regisztrálhatóak az 5 év garanciához . Meg kell nézni az LG lapján melyik üzletek érintettek a promócióba . Egyébként szintén LG-t szeretnék venni csak még nem döntöttem , hogy melyik típus legyen csak az biztos , hogy 49" .
-
brobert1
tag
válasz
Drótszamár #85653 üzenetére
köszönöm , megpróbálom
-
frovery
senior tag
válasz
Drótszamár #85556 üzenetére
-
frovery
senior tag
válasz
Drótszamár #85548 üzenetére
"Egy adott hang fájlt kell lejátszani"
No, akkor már csak ezt az adott hangfájlt kellene megtudnom és beszereznem.
-
frovery
senior tag
válasz
Drótszamár #85525 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor egy 3,5mm-es jack dugó kell, egy távból kiszedett infraszem, majd az infra 2 érintkezőjére 2 vezetékkel összekötöm a jacket. Bedugom a pc-be, vagy laptopba, majd elindítok bármilyen wav formátumú zenét, odaérintem a tv infra vevőjéhez és előjön a kódkérő ablak. Beírom a kódot és előjön a rejtett menü, ahol beállíthatom, hogy olvassa a film kiterjesztéseket?
Mi az LG tv-k kódja? Nem magamnak, egy ismerősömnek kellene, így tesztelgetésre nemigen lesz időm, jó lenne már egy fix infóval odamennem.Samu tv-knél távval, egyszerűbben megoldható, csináltam már párat.
-
Klara_
őstag
válasz
Ezt nezd meg, 65xx vs 75xx a 65xx es a 70xx kozel egal panel, a koritese mas.
-
törölt tag
válasz
Drótszamár #85445 üzenetére
Új infó, de nem biztos hogy helyes, mert én úgy látom, hogy 8 bit + FRC, vagyis 10 bit színmélységet tud mindkettő. Az persze igaz, hogy a 7507 néhány dologban jobb a 701V-nél, például nagyobb maximális fényerőt tud, vagy nagyobb képfrissítést. Meg kellene nézni hasonló beállítások alatt, hogy látunk-e különbséget azonos tartalom mellett.
Doky1988 Nézd meg az alkalmazások közt(Content Store), és telepítsd újra, ha ott megtalálod.
-
Tomix24
addikt
válasz
UJ701V - ennél 8 bites. A másik valós 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest