- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Alien666 #72756 üzenetére
Szerintem ehhez most még hozzájön az MM Ajándékkártya:
áruházainkban 2016. április 9. napjáig, míg
webáruházi megrendelés/vásárlás esetén 2016. április 10. napjáig,
Ha valaki vásárol ott, akkor érdemes rákérdezni, mert ez még több mint 10%, mert nálam az akciós terméknél a normál árból számították.
Ja és nem mellesleg még fullos gyári garancia is játszik. -
LucentTwo
tag
válasz
Alien666 #72752 üzenetére
Őszintén én 6-os szériás UHD-t nem venném meg. Sztem annál jobb a 652-es, de biztos jön valaki okosabb aki megmondja a tutit.
Egyelőre a 2-3 héttel ezelőtti MM-es akció érte meg nagyon. Akkor szereztem be 322e-ért az 55UF850V-t, plusz azóta a héten megjött a 38ezres ajándékkártya. Úgyhogy best buy volt számomra.
-
-
Black Dragon
addikt
válasz
Alien666 #70058 üzenetére
Itt nagyon ne várd senkitől, hogy Samsungot ajánljon, ezért mondtam azt, hogy az LF652V a jobb. Természetesen érthető, hogy racionálisan szeretnél dönteni, ezért is írtad meg a kérdésedet, de itt az LG-t mondjuk, a samu topciban pedig a Samut. Ha ilyen teszteket olvasol, olvastál, akkor szerintem bízz magadban, és döntsd el te magad, hogy melyikre ruházol be, nagy különbség szerintem azért nem lesz, de apróbbak biztosan, ahogy a linkelt cikk is írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest