- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
H.lacika #87325 üzenetére
your welcome...
én csak az SJ széria hibáiról írtam, a többi régebbi LG Tv-ről nem hallottam rosszat , ezért is mertem megvenni ezt .De ahogy írtam is Rtingsen a méréseket nézd meg, és utána dönts , vagy vigyél a boltba sticken demó anyagot , ahol a 60-70%-os szürkét is lecsekkolhatod, van-e gond , de a fényerő/kontraszt arányt nehéz egy M.Marktban ellenőrizni , én is így jártam ... ezt már az otthoni környezetedben tudod , eldönteni, jó 5let a Webes rendelés is, így 14 napig elállhatsz ha nem tetszik ..
és örülök, hogy van akinek tetszik ez a típus , sorry ... én pont annyit buktam rajta, amennyiből egy frankó LG Oled előtt ülhetnék épen
( nem Qled előtt..
tehát nem vagyok Samsung fun..) )
-
ftamas0201
senior tag
válasz
H.lacika #87325 üzenetére
Ha lehetőséged van rá, menj el egy üzletükbe és tekintsd meg. Színek, betekintési szögek, fények, külső. Annak párja nincs, nem egy fórum alapján kell akkor mérlegelj hanem a látottak alapján. Demó csalós lesz, vihetsz képi anyagot (pendriven), elvileg segítőkészen meg fogják engedni hogy megnézhesd. Megéri élőben is szemrevételezni
Megnézed, webről megrendeled és akkor még több is az elállási időd mint a bolti vételnél
-
stemplar07
őstag
válasz
H.lacika #87314 üzenetére
Az Emagon a 7002 --249.900 Ft nem okoskodni akarok , azzal is sokkal jobban jársz ( a 60 HZ-t észre sem veszed ,hacsak nem vagy harcore gamer ..), mint az SJ-vel , meg fogod bánni ,más hibájából jobb tanulni... de te tudod ..
No Kontraszt/fényerő huzigálhatod le a redőnyt , stb..
-
stemplar07
őstag
válasz
H.lacika #87309 üzenetére
az Rtingsen az alábbiakat vesd össze, nem kell túl sok angol tudás sem hozzá ( ugyanis az SJ széria ezekben vérzett el..nálam és ahogy látom másoknál is, hangsúlyozom a 2016-os LG modelleket nem érinti, vagy legalább is nem ennyire ) :
1,native contrast rátió
2,HDR/SDR Real Scene Peak Brightness
3,Picture Quality
4, gray uniformity
5,local dimming( és revidiálom, Sony X850E ami jobb adatokkal rendelkezik , mint ahogy samu 7002/7052 is , a fentebb említett Sony X800E az gyengusz ...)
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
H.lacika #86176 üzenetére
Én is a 43UJ701V-t néztem, de most elég magas az ára.
Korábban 165-170 között mozgott.
Ott van még a UJ670V, de ahhoz nincs Magic távirányító.
Illetve FULL HD-ben a LJ624V, de ennek csal 1000PMI-je van, míg a másik kettőnek 1900.
Ezek szerint sokkal rosszabb a képe?
Elég sokat lehet arról olvasni, hogy az UHD-k esetében nehézkes jó képet beállítani.
Állítólag a FULL HD-seknél nincs ilyen gond.
Én sem tudok dönteni, hogy ezek közül melyik legyen!?
Képbe jött még a Samsung 43MU6102, amiről az Árukeresőn jókat írnak.
Holnap megnézem az Euronicsban. -
törölt tag
válasz
H.lacika #85916 üzenetére
Azért előfordul, hogy a wlan nem elég gyors fullhd vagy uhd filmek lejátszásához. Ezt ki kell próbálni. Vezetékes kapcsolat esetén egy gigabites hálókártya a pc-be és egy szintén gigabites switch vagy router a tv és a gép közé garantálja a zökkenőmentes adatátvitelt.
-
edeleny
őstag
válasz
H.lacika #85916 üzenetére
Nálam: Modem - router - és a routerre kapcsolódik a TV és a PC is UTP kábellel.
A Ruteren van két külső vinyó, gyakorlatilag mint egy Média szerver. Még semmi gond nem volt a lejátszással. 4K-s tartalmakat is simán leviszi a TV.
A PC-n a Plex mediaszerver fut. Onnan sincs gond. Persze csak akkor látja a filmeket, ha megy a PC.De a külső vinyó is tökéletes, meg a pendrive is! Sőt kapcsolgatás szempontjából ezek a tökéletesek, mert a TV indítja őket, ha bekapcsolod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest