- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
ForWhhy #21981 üzenetére
Helló!
A következőket írtad (többek között):
"-egy új almenüpont, beállítások, kép, további beállítások, kívánt szín, itt lehet a bőr színét, a felhő és a fű színét kedvünkre állítani, ez egy nagyon jó beállítás ami a 3D élményt növeli, stabilabb képet ad.
-több paraméter jelent meg amely bekapcsolt 3D módban jelenik meg szöveges formában, a menü felső részén."Szeretném tudni, hogy milyen tévéd van? Az én 42LM660S tévémen még a nyomát sem látom ezeknek a lehetőségeknek. Tévéműsor alatt látható, vagy valamilyen bemeneten? Esetleg úgy, hogy egy 3D-s filmet nézel pendrive-ról, HDD-ről vagy DLNA megosztással?
Tudnál-e esetleg fényképet csinálni a menüablakokról?
Köszi
-
doriath
tag
válasz
ForWhhy #21977 üzenetére
Igen be tudtam fogni. Többi tvvel próbàltuk. Azokon mennek. Egyébként Békés megye, hogy ki a földfelszini sugárzó fogalmam sincs. De ha van a tvben dvbt akkor minek a földfelszinihez dvbc? Tuti tv specifikus gond de nem tudom merre induljak el. Ha ugyan arra az antennára ráteszek egy másik földfelszines tv-t az tökéletes. ..
-
-
ftamas0201
senior tag
válasz
ForWhhy #21977 üzenetére
Először is meg kéne tudni hogy melyik szolgáltatóról van szó és hogy adják a dolgokat szerintem.
Én is be tudtam fogni a szolgáltatómtól a digit csatornákat (előfizu nélkül is) viszont nem volt se kép se hang ( a kódolatlanokon) mert nem volt DVB-C tunerem és nem tudta az mpeg-4et.
Ez ugyan már megváltozott mert a héten vettem egy 42lm620s tv-t
-
doriath
tag
válasz
ForWhhy #21974 üzenetére
Igen nem full hd-s 720-as hdready, mert minden földfelszini 1080-ban jön? De attól még meg kellene neki oldania vagy sem?
Ami dtv az semmi nem jön, már a dtv keresésnél is csak fekete képernyő van.
Viszont minden más infó a DTV-ről van, ami a képeken is látszikHa analógra keresek, akkor jön 3 magyar és 2 román itt a határnál
-
ferob
őstag
válasz
ForWhhy #21971 üzenetére
Hangsáv váltásával kapcsolatban annyit elmondanék, hogy azért, mert te azonnal lefrissítetted és sose tudtál váltani, attól még volt és működött, de az más kérdés, hogy hajlandóak-e az LG-nél újra megcsinálni.
Miért válaszolsz olyan hozzászólásokra, amik lassan egy hónapja voltak vagy épp olyanra, ahol már kiderült a probléma oka és le is lett írva?
(#21963) sz.z.csicsi: Próbáld meg, hogy a helyi sötétítést magasra állítod, az segít elég sokat.
De ha még így sem tökéletes, akkor megpróbálhatod az ebben a hozzászólásomban megtalálható paraméterekhez hasonlóan beállítani a tiedet is. -
coolmpi
aktív tag
válasz
ForWhhy #19264 üzenetére
Én plex médiáról nézek filmet, és sajnos ugyanez a helyzet... Hiába van az avi-n v. az mkv-n több hangsáv, nem enged választani.
Ami viszont érdekes, hogy ugyanaz a videó USB-ről tökéletesen lejátszható, tehát ott lehet hangsávot váltani.
Komolyan nem értem
LG ügyfélszolgált válasza: "Lehet hogy a következő frissítéssel jó lesz"
Kb. 2 hónapja még jó volt....
-
Petyus1
tag
válasz
ForWhhy #19017 üzenetére
Nekem ugyan 660-am van, de sanszos, hogy a 640-ben is ugyanaz a wifi modul van, ami egy kalap fos kategória. Akadás nélkül nem fog menni a youtube kliensed.
Vagy kábelezel, vagy megveszed ezt, ami ugye egy röhej kategória, hogy wifis tévére wifi gatewayt vegyek, de ez van. Pár hete ez itt ki lett tárgyalva.
Nekem azóta ezzel műxik. -
Indiant
addikt
válasz
ForWhhy #19017 üzenetére
isedora ami pofon egyszerű. Igazából nekem a wifi gyorsabbnak tűnt mint a kábeles. Elég. Appstore passz. Fw-el sztem várj, míg nem létszükség. (menüben kapcsold ki) A 3D-s filmek a pc-ről a mozgalmas jeleneteknél, sűrűn megállnak és töltenek. Én még nem találkoztam BD50-es filmmel, de az vagy sokkal gyorsabb, vagy diavetítés.
Valamint még 1 dolog amire én a napokban jöttem rá. A képernyő alja kb 20 cm magasan el voltak mosva a betűk. A 3D-s film után ki kell kapcsolni a 3D-t mert a tv ezt nem teszi meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest