- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
laktop #86731 üzenetére
Ha dupla tuneres TV-d van akkor minden nyelven fel fog venni, ha nem akkor csak bizonyos modellek esetében fog felvenni.
De a szolgáltató is tilthatja a felvételt, ha valamilyen kódkártyát használ.
Például a Mindig TV esetében lehet képernyőképeket csinálni, a UPC ezt nem engedi. -
laktop
tag
válasz
laktop #86698 üzenetére
Magamnak válaszolva, hátha valaki mást is érdekel. Magyarországi beállítással a TV nem tud úgy felvenni, hogy ebben az időben egy másik csatornát nézek.
Esetleg, ha átállítanám más régióra, akkor talán lehetne. Próbálta ezt már valaki, hogy ne kelljen kipróbálnom az összes régiót? -
Breki
veterán
válasz
laktop #86693 üzenetére
Szia
Mivel én pont ilyet vettem és nagyon meg vagyok elégedve vele én ajánlom. Viszont árszintet nem mondtál erre érdemes figyelni mikor én néztem 30 ezres eltérések voltak.
Én pont most gondolkozom, hogy ilyen tv-hez érdemes-e. Külső tv boxot venni. Akinek van új LG tv-hez melyik vált be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest