- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Blamazs #56487 üzenetére
Zyxel sajnos nincs a közelemben, de ha jól tévedek akkor alapból Twonky-t használ. Azzal esetedben nem fog működni. Tegyél fel rá egy minDLNA-t és jó lesz. A topicjában keresve is találsz leírást illetőleg segíteni is fognak. Avagy használd [ezt] a leírást, ez is ugyanonnan van
aram01: Grat! Végül az atom helyről rendelted?
-
TRob1
veterán
válasz
Blamazs #48177 üzenetére
(#48180) Viktoár:
Lehet egyszerűbb lenne hálózatba kötni kábellel vagy wifin. és a tv saját lejátszójára bízni a dolgot.
Legtöbbször automatikusan felismeri a 3D-t, de ha mégsem, a távon ott a 3D gomb és kész. Eddig nálam szépen vitt mindent amit néztem/próbáltam.(#48182) kuruc01:
Természetesen telefon vagy tab. Ha tv-re töltenéd, hogy vezérelnéd vele "saját magát"? -
sapics
csendes tag
válasz
Blamazs #42425 üzenetére
A laptopon eszközként megkeresed a TV, a laptop fel fogja ismerni média lejátszóként és második monitorként is.
1. lehetőség: A laptopon engedélyezed a média filék megosztását, ezután a TV "smart share" alkalmazásában már kilistázódik a megosztott mappák tartalma.
2. lehetőség: A laptopon elindítod a média lejátszást, az eszközök menüpontból kiválasztod a lejátszás lehetőséget és a TV-n történő lejátszásra kattintasz. A TV átkapcsol a smart share alkalmazásra és lejátsza a médiát.
3. lehetőség: TV-én elindítod a screen share alkalmazást. ezután a laptopon Eszközök- Második képernyő - LG SMART TV. Ekkor a laptop képernyője tükrözve lesz a TV-re. Ilyenkor a magic remote egérként vezérli a laptopot.
Ez win8 laptop és LB870 között garantáltan működik, minden egyéb program nélkül.
FullHD felbontású laptop képernyőjének tükrözéséhez ajánlott (nálam muszáj volt) 5G-s N-s wifi kapcsolatot létesíteni.
1368x768-s laptop felbontás esetén nekem még elég volt a 2.4G N-s wifi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest