Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph33
tag
válasz
csiak #113776 üzenetére
Az előttem szólót meg tudom erősíteni. Nálam az 55sj850v (1 évvel korábbi modell, mint a tiéd) csinálta ezt már 2 évesen.
A tv-t kb. 1 hónapja szétszedtem, és nem csak a wifi modult, hanem az összes létező alkatrészt portalanítottam, a csatlakozókat pedig isopropyl alkoholba mártott fülpiszkálóval áttöröltem.
És láss csodát működik megint minden.
A wifi modul valamelyik hangszóró mellett lesz egy kis fekete tokozásban, amiből ki lehet pattintani.
-
Morph33
tag
válasz
herdsman12 #113667 üzenetére
Köszi szépen herdsman! Hozzászólásom után szétnéztem a youtubeon angol nyelvű keresésekkel meg a fórum keresővel is és máshol is ezt mutatják, írják, amit ez a poszt megerősít.
Hétvégén szét is kapom a tv-t, de én még pluszba a csatikat megtakarítom izopropil alkohollal biztos, ami biztos alapon.
Jelentkezek, hogy mi lett a végeredmény.
Hálás köszönetem mégegyszer!
-
Morph33
tag
válasz
treend #113601 üzenetére
Szia!
Ugyan az enyém egy 55SJ850V, de a 2 tv gyakorlatilag ugyanaz.
Sajnos nem egy jól sikerült széria megbízhatóság szempontjából.
Én 2017 novemberében vettem az enyémet, azóta következő gondok voltak:
- 2 évesen, a gari lejárta után pár héttel bekrepált a wifi. Na azóta LAN kábellel van rákötve a netre, de 1 hónapja már az is kezd lehalni. A tünetek: a kijelzőn állandóan megjelenik a lecsatlakozott a netről-újra csatlakozott a netre értesítés, ilyenkor nagyon szaggat a TV és ha vmelyik appot akarjuk használni, akkor egy idő után újraindul. Aztán pár napig elmúlik, majd csinálja megint. Valszeg az alaplap hamarosan be fog szarni.- 4 évesen bedöglött a távirányító és mivel az ég világon sehol sem lehtett pontosan ugyanazt a verziót kapni már, ezért a szervizben vettem egy másik modellt, amin pl. a nagyító és egyéb funkciók helyett play, pause stb gombok vannak, de legalább működik.
- 6 évesen megjelent a kijelzőn egy hokiütő alakú fehér csík a kijelzőn, majd a következő hónapokban még 6 helyen, A szerviz szerint ez egy jól ismert hibája a kijelzőnek,cserélni nem érdemes. Az LG ügyfélszolgálat szerint már nem is gyártanak hozzá kijelzőt. Úgyhogy ez már így marad.
- A bluetooth már ki tudja mióta nem működik, de gyanítom a wifivel együtt romlott el, mivel általában ez egy chip.
Az ebayen van alaplap kb. 30 ezerért, lehet kicserélem és megy a TV a nagyobbik lányom szobájába, ennek a helyére meg jön egy LG OLED, remélhetőleg jobb minőséggel. Samsungot nem veszek, mert az LG magic motion távirányítója sokkal jobb, + a webos szerintem a mai napig a legjobb okos tv rendszer.
-
Morph33
tag
Sziasztok!
Van egy 2017-es SJ szériás és egy 2019-es UM szériás LG TV-nk. PR-Telecom a szolgáltató. A csatornasorrendet az SJ-n magán a tv-n módosítottam hangolás után és vannak olyan csatornahelyek, amik egyszerűen nem maradnak azon a számon, ahová állítottam, hanem elugranak egy már foglalt csatornára. Pl. a Paramount Channelt beállítottam 17-es számra, de elugrott a 46-osra, ahol egy mesecsatorna is van. Hiába csinálom meg újra és újra, mindig visszaugrik a 46-osra és ez még vagy másik 4-5 csatornánál előfordul.
Az SJ csatornalistáját exportáltam HDD-re és importáltam az UM-re és ez is ugyanezt csinálja.
Ez valami szolgáltató függő hiba vagy a TV-k szoftvere bugos? AZ SJ-n természetesen régebbi WebOS van, mint az UM-en.
Köszi a válaszokat előre is!
-
Morph33
tag
Sziasztok!
Van egy 6 éves LG 55SJ850V Nanocell TV-nk és pár napja megjelent egy kb 8 cm hosszú éles csík a a közepétől kicsit jobbra alul, különösen fehér képnél látszik. Olyan, mintha hátulról a TV-n belülről nyomná valami a képernyőt és annak a kontúrja lenne látható. Van valakinek hasonló tapszatalta, esetleg ötlete, hogy mi lehet? A TV soha nem volt megütve, leejtve, karcolva, semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest