- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #69405 üzenetére
Nyugodtan vedd csak fel a szemüvegedet itt mi nem látjuk.
-
Beni2360
félisten
válasz
lethos #69374 üzenetére
Ezeket olvastam róla: Zappiti Player 4K
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #69366 üzenetére
Ez így igaz, de 3D-ben már nem az igazi. Szvsz.
-
Beni2360
félisten
-
-
Beni2360
félisten
válasz
lethos #69169 üzenetére
A felugró ablak az egy beállítás elalvás kapcsoló. Tehát ha nincs aktivitás akkor kikapcsol. Ezt le lehet állítani, de hogy hol azt nem tudom megmondani. Keresgélj valahol meg lesz. A képmozgásra meg nincs válaszom azt is kéne tudni milyen szolgáltatásról és hogyan jön az adás.
-
Beni2360
félisten
CES: Odatette magát televíziók terén az LG
Ha már volt akkor bocs . -
Beni2360
félisten
Most volt időm végig olvasni a kálváriádat.
u.i: aki nem akar hasonlókban részesülni, NE vegyen TVt az Aquanál, sőtt, más olyan helyen sem, aki nem hivatalosan az LG központtól szerzi a TVket - ezt az LGközpont felhívása után egyből leinformálható - miután ezt utólag megtudtam.
Na kérlek szépen én is ő náluk az Aquanál vásároltam Júniusban a TV és pár nap után beregisztráltam a készüléket az LG honlapján elfogadta a sorozatszám után a reget és felajánlotta a hiba bejelentést és garanciális javítását a készüléknek. De azért személyesen is felhívtam a szervizt és megerősítették, hogy nyugodtan hívhatom őket bármiféle garanciális és utáni javítás végett.
Ennyi.
Én már a tízen éve óta vásárolok az Aquanál. -
Beni2360
félisten
válasz
D®. GeNy@ #68611 üzenetére
Figyelmedbe ajánlom az energia takarékos állítási lehetőségét. Mióta közepesre állítottan sokkal élethűbb lett a kép.Fél éve küszködtem a beállításokkal mire megtaláltam a nekem megfelelő beállításokat. A háttérfény meg 45 re vettem igaz engem zavart az erős fehér fény.
-
Beni2360
félisten
válasz
mastodon #68551 üzenetére
Hát nekem a felvevős boxom van de ez annyira összetett a táv, hogy nem fogod tudni teljesen kiváltani. De különben is ilyenkor csak a bekapcsolás szerepe van a TV távnak, max ha valamit a beállításokon akarsz változtatni. meg a webos. Állítólag össze lehet hangolni a bekapcsolás a tv távval.
-
Beni2360
félisten
válasz
DJ Diablo #68470 üzenetére
Macerás.
nekem van hasonló ami még ATA hoz is jó, de eszembe se jutott állandó használatra. Csak szerelőknek való ellenőrzés céljából használjuk.nem stabil , könnyen kimozduló kapcsolat ami nagyobb film féltöltésénél okozhat megszakadást ami ugye újbóli kezdéssel párosul. De majd a gyakorlatban eldől.BUÉK
-
Beni2360
félisten
válasz
Adebayor #68462 üzenetére
A Tv bekapcsolja a hd ha be van állíva az időzíttet felvétel erre ne legyen gondod, a képernyő nem fog bekapcsolni.Azért írtam, hogy én két részre bontottam az elejét a felvételnek, mert így gyorsabban felismeri, be olvassa és nem kell az 1 Tb átfutnia.
A külső ház meg attól függ, hogy van-e a sz.gépeden USB 3.0 vagy csak 2.0. Teljesen mindegy valamilyen külső házat kell venni. Az USB 3.0 ház és vinyó, mert annak is kell támogatni a gyorsabb adatátvitelt, még a 2.0 kimeneten is gyorsabb legalább is nekem.
Nekem egy ilyen van, beépített csatival mert ez biztos nem fog egyhamar tönkre menni mint a sima bedugós rendszer. Aquába vettem. I-tecY kábel jár hozzá.BUÉK
-
Beni2360
félisten
Nálam 05.00.15 van és nem akar frissülni.
-
Beni2360
félisten
válasz
MrBazsi #68331 üzenetére
Akkor amint olvasom meg is van a válasz a kérdésedre.
Szükséges dolog. Valószínű ideglenes tároló hely.
De ezt csak akkor tudod meg, ha használja majd és kilépésnél törli vagy nem az adatokat a mappából.
Lehet, hogy ezzel ki lehet kerülni az emlegetett memória fagyásokat.(fogyások) lehet válogatni. -
Beni2360
félisten
válasz
MrBazsi #68322 üzenetére
látom is miért- elárulnád, hogy miért csinálja ezt a mappát?
Netán a működéséhez kell ez a mappa?
-------------------------
dik: Mi a baj a képpel? igaz nekem nem ez a tv van de én is kínlódtam az erős háttérfénnyel, amíg rá nem jöttem, hogy az energia takarékos funkciót le nem vettem közepesre, és lám nálam gyönyörű igazi mozi képet sikerült varázsolnom. -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #68039 üzenetére
huncutka én MERR
YNÉM. -
Beni2360
félisten
Ez után már kutakodtál? otthoni adatátvitel elektromos hálózaton
-
Beni2360
félisten
válasz
lordmark #67879 üzenetére
A legtöbb nagy felbontású film, vagy mozi film panoráma képpel készül de konvertálása 16.9-be készül, így saját alsó felső fekete része van. Szvsz így nincsenek bevilágítások a panelről.
Így már érthető miért nem találják nagynak az 55" TV sem.
Most néztem a MATRIX egyik részét panorámában és tegnap adta a TV 16.9-be óriásiak voltak a szereplők az MKV filmhez képest, egy kicsit furcsa is volt.
-------------------------------------------
Pumma gyorsabb és rövidebb volt. -
Beni2360
félisten
Esetleg pontos szolgáltatást írnál?
Mert nekem a T-hommal koaxon jövő IPTV minőségével volt van kifogásom.
Nagyon nehezen majd fél év után találtam megfelelő 80% beállítást.
Messze lakom az elosztótól és ezért kockásodik a kép gyors mozgásoknál és az sd adások RTL-TV2 borzalmas volt. -
Beni2360
félisten
válasz
laja80 #67806 üzenetére
Látom kérdésedre meg jött a válasz.
A TV-nek saját lejátszója van beépítve.
Tudtommal zárt rendszer van az LG TV-en és csak nagyon furmányososan lehet valamit felrakni.
Az én TV-nél amikor előhívod a hang és felírat menüt nálam baloldalt van egy csúszkás kapcsoló gom amivel a feliratot ki lehet kapcsolni de ezt állandóan minden filmnél i kell kapcsolni, mert automatikusan vissza kapcsol, legalább is a webos 1-nél. -
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #67624 üzenetére
De kis huncut vagy huncutka1029!
Ezek már ősrégi dolgok. Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy a digitális TV adásoknál, hol lehet váltani a hangot az irányítón? -
Beni2360
félisten
Nem is tudtam tényleg lehet MR-rel váltani nyelvet, és a hangkimenetet is.
oszt hu?
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #67579 üzenetére
Köszike részletes leírásodat.
De nekem 7 lehetőség jön elő ha megnyomom a 3D gombot.1: 2/3 D
2: Half-OU
3 SBS
4: ?-
5: ?
6: ?
7: ?Most, hogy újból bekapcsoltam a MXIII G kütyüt és elindítottam a KODI-ban a 3D ISO filmet a tv nem váltott át csak 2D mutatta a filmet, de ahogy megnyomtam a 3D gombot a távon azonnal szellemképes lett nem kellett választanom a lehetőségekből. Érdekes eddig nem csinálta.
Azért ha tudod a kérdőjelekre a választ előre megköszönném.
Micsoda kérdés persze, hogy tudod. -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy mini pc-vel lejátszott 3D ISO remux filmnél mire állítsam a Tv-n a 3D-t?
A 7 lehetőségből az első hármat tudom de a többi 4. 5. 6. 7. milyen megnevezéssel vannak? -
Beni2360
félisten
Esetleg egy ilyen kellene neked.
De ez csak akkor viszi tovább a wifi jelét ha elég erős, tehát gyenge jelből nem csinál erőset. Tehát oda kell rakni ahol még jó a jel és evvel meghosszabbítja. vagy létezik konnektorba dugható adó-vevő szett ás a vezetéken keresztül továbbítja a wifi jelét. ez lenne a biztosabb megoldás.
A mobilod érzékenyebb a wifi jelre. Jobb a vevő egysége ennyi szvsz. -
Beni2360
félisten
válasz
MrBazsi #67141 üzenetére
Ha bár nekem LB gépem van, de ha meg engeditek hozzá szólnák.
Én is sokat küszködtem a háttér fénnyel mert zavart a fehér háttér erős fénye. Majd fél év után megtaláltam legalább is nekem a jó megoldást.
Az energiatakarékod üzemmód-nál a KÖZEPES beállítást választottam és lám nincs zavaró erős háttér világítás. Eddig ehhez a beállításhoz még idáig nem nyúltam.
Próba szerencse. -
Beni2360
félisten
válasz
DJ Diablo #67081 üzenetére
Végy egy komplett külső házat az stabilabb és normálisan néz ki. Ezeket amit linkeltél általában szereléseknél használjuk és nem állandóra. Ha 3.5" akkor kel a külön táp, ha 2.5" akkor nem kell, elég áramot kap az USB porton keresztül de azért ha lehet ne 7200 sebességűt. Formázni meg mindenképpen NTFS-re kell. Penről lejátszik akármekkora is.
-
Beni2360
félisten
válasz
GEPESZ66 #67039 üzenetére
Szerintem beállítási hiba lesz a tv-nél.
Először hozd át a fiadtól a stb és tedd rá a tiedre, nézd meg, hogy akkor milyen lesz a kép.Ha ott van fekete csík a beállítás a rossz. A közelítésnél a széléből levág.
Ha tévedek majd megírják a jó választ.
Az analóg csatornák megszűnnek pár hónapon belül tehát így is úgy is rá leszel kényszerítve a digitális adásokra, azért a 600 Ft bőven megéri. De majd látni fogod amikor áthozod a stb a fiad szobájából.
Nekem a másik Tv a kisszobában csak analógot fog és nincs fekete sáv. -
Beni2360
félisten
válasz
szasanyi #66995 üzenetére
Hát válaszolok (ha szabad hozzá szólnom?) én Júniusban egy 6 éves LG HD Plazmát cseréltem le ami minden hiba nélkül működött, (mellesleg most is a gyerekeknél kifogástalanul működik), mertem ezen típus mellet maradni remélve, hogy hosszú életű lesz. Remélem nem lesz kárász életű a TV ami napi szinten kb 12h megy, mert akkor szomorú leszek.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
Nightman1 #66942 üzenetére
Ez persze nem fikázó hsz,hisz ilyen szép képe egyetlen tv-mnek sem volt,csak kiváncsi vagyok hogy vannak még rajtam kívül akik hasonlóan aprólékosan figyelik a képet?
Vannak nekem már fél éves a tv és most csíptem el egy olyan beállítást ami minden adásnál (SD,HD, FILMEK) stb szép élethű képet ad és nem kockásodik,égeti ki a szemem, mert én sok SD adást nézek a feliratok (teletex) végett. Zavart az erős háttér világítás és egy egyszeri próba-eco csökkentés- megoldotta a gondomat. meg lehet találni a megoldásokat. A gyári beállításoknál elsírtam magam és vissza akartam vinni a TV.
olasz69- neked is szól. -
Beni2360
félisten
válasz
Latyi007 #66828 üzenetére
Hozzá értőket kérdezném:Talán itt.
-
Beni2360
félisten
válasz
Adebayor #66745 üzenetére
Szvsz SSD nem jó időzített felvételekhez mert nem ajánlják a sok törlést az SSD-én. Különben sima külső házba kell szerelni. sata 3 csatija van.
Mire figyeljek külső hdd vásárlásánál? : mindenképpen 5400 fordulatú és rá kell keresni egyes típusokat kimondottan külső meghajtónak ajánlják. Én két fele particionáltam az eleje ment a tv-nek a második meg nekem filmeknek. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
A viasat 6 nálam is elkezdte a a régebbi filmek: Csillagkapu, azelőtt 4:3 volt most adja 16:9-be de nem teljes képernyős módba.És át kell állítani , az eredeti nem megy mert ez az eredeti, tehát teljes szélleséget kell választanom.
A DIGI-nél és a T-Homnál is ugyan ez a móka. -
Beni2360
félisten
válasz
z123456789 #66341 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni mert kábeles vagyok és ott ilyen nem szükséges.Műholdasom vagy 15 éve volt.
De ha kiválasztod a kívánt csatornákat és 1-től akárhányasig rakod akkor előre rakja a többi elé.
Jobb oldalon lehet s csatornasorszámokat állítani és átrakni balra oszt menteni.
Ez ügyben meg keresd pü pumát. -
Beni2360
félisten
válasz
z123456789 #66339 üzenetére
csatorna hangolás-csatorna másolása lent-Tv az USB-re. Ugyan ott vissza.
A szerkesztés meg egy kis gyakorlással magad is megtanulod de vissza keresve a nyári időpontokra ott részletesen volt tárgyalva.
Az eredeti elrakni tartaléknak bárhova kimásolni a sz.gépen!!!!
nekem utoljára szépen sorba rakta és megcsináltam a kedvenceket is és betöltve csak a sorba rakás jelent meg, kedvencek nem. 3x csináltam aztán feladtam éé a tv fejeztem be de már akkor gyorsan ment mert egymás után jöttek a kedvencekbe szerkesztett csati, ehhez a csatorna sorrendet is változtatni kellett.
Pl: Sport kedvenc: 1,2,3,4,5,6,7,8 st összességében így jelent meg a listán és ezért volt egyszerű már kijelölni a tv a kedvenceket.
Jó szórakozást. -
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #66324 üzenetére
felmész az LG oldalára készülék reg: megadod az adataidat regelsz mint felhasználó és utána tudod megadnia tv sorozat számát, ha elfogadja máris megjelenik a lehetőség a netten a hiba bejelentés.
-
Beni2360
félisten
válasz
Henker2 #66311 üzenetére
Az attól függ, hogy mit tud a PC hangszett?
Van-e távja és hangszínszabályzók?
Való színű a jackon tudod társítani és akkor szerintem tv összes hangbeállítás elveszik mint a projektornál is hiába állítasz semmi nem változik csak a hangerő.
A jack az eleve halkabb mert védi a füledet.Dugj rá egy fülest és látni fogod, hogy mennyire fel kell hangosítani.
Idézlek: mindenképpen hangprojektorban kell gondolkodnunk minőségileg jobb mint egy pc cucc szvsz. -
Beni2360
félisten
válasz
torreador22 #66243 üzenetére
Lényegtelen mert az LG oldalán regisztrálod és 2 év gari lesz rá és ott máris megjelenek az oldaladon a hibabejelentő lehetőség.
Fel kell hívni a vevő szolgálatot és ők megmondják hivatalosan is az eljárást. Ennyi.
---------------------
aram01: [/B]más: 3D-nél mennyivel rosszabb az SBS mint az OU?
Nézd meg a felbontásukat és meglátod mennyivel kevesebb az sbs. -
Beni2360
félisten
válasz
gyilkos répa #66161 üzenetére
Másik stb-vel próbáltad esetleg, mert szvsz a kártyában lesz valami hiba. Rá kéne a szolgáltatót hívni. Kötelességük kivizsgálni a hibát annak kell bejelenteni.1 próbát meg ér mert ez nem normális amit leírtál.
-
Beni2360
félisten
válasz
gyilkos répa #66144 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok de megnéztem az ennyimen (Lb761) egy SD adást és az -eredet-16.9-levágás nélküli lehetőségeket és mindegyiken egyforma a kép nagysága.Van egy, vagy kettő nonáme adás ahol széthúzva adja le Pl a 4:3 adást, itt tényleg állítani kell, de az adások 95%-ban nem.De ezeket ha lehet a minősége miatt kihagyom.
-
Beni2360
félisten
Mindenképpen 5400/P legyen a vinyó és nem a tv fogja formatálni hanem te. NTFS-re, ajánlanám két felé osztani mondjuk 250 és 750 az első fele lesz a felvételekre a második meg a filmjeidre.Én külön vettem WD vinyót amire azt írták, hogy kűlsőnek ajánlják, megy egy házat.Egybeépítettnél figyelni kell, hogy cserélhető legyen a vinyó, mert a WD csinál egybeépített elektróníkával külső vinyót és meghall az usb port akkor minden elveszik. Jártam így sajna. Egyszerű mint a pofon semmi cécó nem kell.
-
Beni2360
félisten
Jogos ott az 5 pont.
Nekem is van egy DVB-C ALMA nevezetű boxom és ott legalább a felvételnél lehet nézni ugyan azon sávon jövő pár csatornát. Nem sok de a semminél több.E miatt van még mindig meg a T-home IPT-m mert ott legalább egy felvételnél bármelyik csatorna választható és engedi a 2. felvételt is de már akkor kell választani.
És ilyenkor kapcsolok át a DIGI csatornákra. -
Beni2360
félisten
Hát azért maradhat a külső DNLA rendszer, a feliratot csak a tv keresztül a lejátszójában tudod beállítani.
Szerintem ez nem olyan nagy gond lejátszás közben megkeresed és klikk és ott a felirat. beépített MKV fájlnál automatikusan az elsőt adja be, külsőnél ki kell keresni a megfelelőt, ennyi, ez a webos 2-ben sincs másképp tudtommal. -
Beni2360
félisten
válasz
gyilkos répa #65773 üzenetére
A digitális adás úgy működik mint egy több eres vezeték. Egy csatornán érkezik 3 tól 6 adásig, ha rámész egy másik csatornára akkor az ott levő műsorok adatait tölti be. kevés a tv memóriája és ezért nincs úgy megírva a rendszer, hogy előre lekérje. Állandóan pásztázni kellene az összes csatornát ehhez még proci is kellene.A boxban nekem is a DIGI-nél előre lekérte az adatokat de gondolom ezek erősebb rendszerrel bírnak. Nincs lehetőség számunkra ezen változtatni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Nightman1 #65734 üzenetére
lehet, hogy átsiklottam valami felett de nekem egy LB761 tv van igaz nem wifin kapcsoldik a netre de az éjjel kipróbáltam a You Tube-t uhd 4k filmeket néztem és semmi akadést nem tapasztaltam sem hangban sem képben.
-----------------------------
Valaki itt mérte a wifi sebességét. kérdésem lenne, hogy mivel mérte és hol? -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #65710 üzenetére
Pont tegnap foglalkoztam a témával de mivel minden HDMI portom foglalt és a kedves feleségemet meg amúgy is idegesíti a villogás, lemondtam róla. Habár nekem bejönne de ezért nem válok el.
A 70 években a rádióból volt kivezetve műanyag rózsába szerelt azt hiszem ellem lámpa égő. Brrrrr
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest