- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
Oroszlánom #52836 üzenetére
-
huncutka1029
addikt
válasz
LiteCross91 #52831 üzenetére
azért ellenőrizd még egyszer, hogy a pc-n nem csak optikai kimeneted van, hanem bemenetként is használható legyen!....
-
huncutka1029
addikt
válasz
direwolf #52827 üzenetére
ez nem csak akkor jelenik meg, ha fut a smart share?
alapból nekem csak a "ipod" DMR- ikont teszi ki, hasonló ikonnal a pc-n futó universal mediaservert jelzi, ha fut...Ja aműgy, ha a tv- ikonján jobb klikket nyomsz, és a tulajdonságokon az eszköz weblapja linkre rákattintasz, akkor át tudod nevezni, bármire a megjelenítési nevet DMR friendly name.
Utána így jelenik meg a hálózatodon, és minden eszközön.
-
huncutka1029
addikt
válasz
LiteCross91 #52828 üzenetére
6 csatornás hangot áttudok vinni a gépbe? A hangkártya SPDIF bemenetébe csatlakoztatom a tv optikai kimenetét, akkor 5.1-be fog szólni a gépbe csatlakoztatott Logitech X-540-em?
Igen ez a lényege. 5.1 lesz, ha optikán 5.1-et kap
-
huncutka1029
addikt
válasz
luckyman #52802 üzenetére
Értsd meg a youtube app, nem az lg-fejlesztése, csak fizet érte, és beteszi az appok közé.
Pont mint a szolgáltatód amikor az 1-es programhelyre beteszi a retekklub2-t, majd fél év mulva átteszi a 6-os programhelyre.
Akkor is az LG-nél reklamálnál?A legjobb hasonlat valóban a weboldalak kinézete volt...
-
huncutka1029
addikt
válasz
carex6 #52736 üzenetére
ez tényleg butaság, hogy ez a tv hibája lenne.
Másrészt ha ilyet tapasztalsz, a hang menüben van egy AV szinkron opció, amivel ezeket a csúszásokat korrigálhatod, ha jelentkezik.+/- 3 mp-ig
Ha a csúszás 1 mp-nél hosszabb, az már gáz, de nem a tv, hanem a szolgáltató oldaláról. -
huncutka1029
addikt
válasz
cidalain #52740 üzenetére
1 Lb sorozat már vesz fel HDMI-ről, legalább is ezt már többen írták
2 csatornaváltásnál jó a megérzésed, valóban azért ilyen hosszú az idő, mert vár az esetleges következő karakterre.
gyorsíthatod, ha a csatornaszám után egyből ok-t nyomsz.
akkor is marad kb 2-3 mp a váltásig, de ez a dekódolás miatt van, amíg a ci modul és a tuner dolgozik. -
huncutka1029
addikt
válasz
szaszalino #52706 üzenetére
képzeld, életszerű!
Ki lehet próbálni, bár nem mindig boldog tőle az eladó.
És vannak tesztek, vélemények amit el lehet, illetve kellene olvasni vásárlás előtt.
Autót is úgy vennél, hogy meglátod, és de szép a színe megveszem? Ugye hogy nem!?
Értsd meg, ha nem jól választottál, próbáld meg eladni, és keress másikat, jobbat, más tipust. -
huncutka1029
addikt
válasz
farkas-j #52665 üzenetére
Pr telecomnál, nem műxik az SD sem a HD-nál sem.
Monduk eddig is csak az M1 hd alatt ment....Egyedül az M3 nál az info sávban jelenik meg a hbbtv piktogram a felbontás, és txt ikon mellett.
Szolgáltatói szarakodás, ezért is le fognak húzni havidíjjal az tuti!
Meg az is tuti, hogy nem fogok fizetni érte! -
huncutka1029
addikt
válasz
sz.z.csicsi #52576 üzenetére
pedig arra is kell várnod, mióta van energiatakarékos "kompakt fénycső"
mindenki tudja hogy a réi 100-as izzó azonnal kiégette a retinádat felkapcs után, erre meg várni kell 30-50 mp-t mire teljes fényerőt ad. És kiszorította a hagyományos izzókat......... -
huncutka1029
addikt
válasz
Whysperer #52564 üzenetére
Azért van mert nem állítottad be a VGA méretezést a pc-n.
Menj a driverbe, keresd meg a digitális síkképernyő opciót, és a méretezési csúszkát húzd addig, míg a kép ki nem tölti a kijelzőt.
itt is leírták -
huncutka1029
addikt
válasz
szaszalino #52549 üzenetére
nem azzal van baj, hogy elmondjátok ha valami nem tetszik.
Azzal van baj, ahogy teszitek, ezzel és az utána következő személyeskedéssel szétoffoljátok a topicot.
Sok ilyen lelkes újonc kollégát dobtak már ki innen a modik, pumma ezért próbálja megállítani azokat, akik időröl időre belefolynak ebbe.
Tedd offba, ha nem témába vág, ha egy HSZ alatt nem "nyugszotok "meg, akkor menjetek privátba, nem vagyunk kíváncsiak az ilyen "ki az erősebb kutya" bizonygatásokra.
És tiszteld azzal a kollégákat, hogy legalább a nick-jüket rendesen leírod.
Ezen, felül, igazad van, hogy egy tv-nek nem csak előnyei vannak, hanem hátrányai is, ezeket is le lehet, le kell írni.
DE mi itt nem tudjuk megoldani a problémát, hiába káromkodtok, szitkozódtok. Ez van.
Reméljük az KG mérnökei is rájönnek, hogy mellényúltak a menüvel, és az idei modellek, javulnak, sebességre, és megjelenítésben is , valamint egyszerűbben elérhető menü lesz.. -
-
huncutka1029
addikt
válasz
MrBazsi #52499 üzenetére
Az LM 2012-es sorozat.
Olyat, újat kapni, már szinte lehetetlen.
Hol találtad? nem valami visszavitt, javított cucc????
Ha eebből választanál, akkor mindenképpen a 660S-t vedd meg, ahhoz 2 táv jár, és az az évjáratának felső kategóriás tv-je volt.
LA-ból a 740-es felel meg kb neki. -
huncutka1029
addikt
válasz
Stevenstyle #52492 üzenetére
Szerintem az már kuderült itt a fórumon egyszer kétszer, hogy nem szoktam megnyilatkozni olyanról amiről nincs tapasztalaton alapuló véleményem.
És az is kiderült, hogy időről időre előszeretettel kötsz bele a fórumtársakba
Nem mindenkinek telik drága médialejátszóra, és hiperszuper dolgokra,
Mi ennek fényében, a kérdező paraméterezéséhez igazodva szoktunk javasolni.
És bizony, az olcsó dolgok között is vannak nagyon jók. HA 130K-t tud tvre költeni, akkor valószínűleg sosem vesz 78.000-ért médialejátszót hozzá. Ha lenne ennyi pénze, akkor valszleg nagyob, vagy jobb tv-t venne.
Ezt tartsd te is szem előtt kérlek, amikor belefolysz egy kommentbe.Nem vagyok látássérült, de Pr telekom kábel adások bizony nagyon szépek SD-ben is, felskálázva, 42"-on!
Mondjuk szerintem az LW5590 képe, és megjelenítése, alapból veri az LB- képét.
-
huncutka1029
addikt
válasz
laccczka #52484 üzenetére
nagyjából mindegy melyik gyártó okos tv-jét veszed, a smart rész, mindegyiken gyenge.
A képi megjelenítés ami lényeges, hiszen ez mégiscsak egy tv!
Widi, miracast, elég sokban van, ezzel kiválthatod a tv gyengeségét, ha egy jó tablettel, vagy telóval böngészel, és kiteszed a képét.
Ha nincs ilyened, akkor jó opció, egy androidos tv stick, amivel a böngészés, sokkal idegnyugtatóbb jelenség. -
huncutka1029
addikt
válasz
farkas-j #52480 üzenetére
nem lesz sokal gyorsabb a webos.
Az LG egyetlen elvitathatatlan előnye az oled lesz, de szerintem az idén a Sony nagyon lealázza LG-testvért, az androidos tv-vel. Csak előzetes teszteket láttam, de klasszisokkal gyorsabbnak, és rugalmasabbnak tűnik mint a webOs. Kérdés persze, hogy milyen hardvert, és kijelzőt illesztenek mellé.....Huhhh, de jó lenne, egy LG 4K oled, androiddal, 65"-ban 500.000 Alatt!.
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
laccczka #52440 üzenetére
Ha félsz, akkor vegyél junoszty tv-t,
miért ne lenne?
Analóg adást el kell felejteni, FHD tv-ken van "szuperfelbontás" opció, amik még jobban felkonvertálják az sd adást is, így azok is gyönyörűek. Ha IPTV-d van, akkor meg ott a settop boxon 1080P vagy 1080 i-re teszed a felbontást, és tökéletes a kép a tv-n is. -
huncutka1029
addikt
válasz
Markyxx #52236 üzenetére
1, Hogy működik a Jack fülhallgató kezelése? Megy párhuzamosan a fülesen és TV-n is a hang, vagy ha bedugom a fülest akkor csak azon fog jönni? Bedugod, érzékeli, a smart menüben pedig beállítod hogy saját hangszóró, vagy fles szóljon. párhuzamosan nem megy
2, USB-n filmek mellé tett feliratokat kezeli rendesen? Kódolás, méret, szín? kezeli igen, DLNA-n keresztül nem mindig.
3, Lehet rá telepíteni HBO GO alkalmazást és alapvetően vannak rá magyar appok? App storeban van sok alkalmazás, HBO-go is van. telepíthető
4, 3D funkciója mennyire parasztvakítás egy Samu aktív 3D megoldásához képest? Nem parasztvakítás, meg fogsz lepődni, mennyivel élénkebb, és szemkímélőbb mint az aktív 3D
5, Van-e a méreten kívül különbség a 39LB650 és a 42LB650 között? Van, a kijelző a 39-méretben VA, az összes többiben IPS. Tehát a 39" inkább csak szemből élvezhető, olfdalra felülre kitérve, fakul, torzul szín.
-
huncutka1029
addikt
válasz
pokerviktor #52196 üzenetére
szai
Az LG-ben is van ilyen, Eco módnál,hasonlóan működik mint a SAMu-n -
huncutka1029
addikt
válasz
pigster #52158 üzenetére
downgradelni kell csak utána lehet
itt megtalálod mi kell hozzá, a hszben van egy llink
Ez a bizonyos 05.99.99 firmware egy kiherélt verzió,
ami lehetővé teszi, hogy kikerüljük a downgrade blockkert.
Önmagában ez egy hackelt, bugos fw, ami csak arra jó, hogy
-felteszed
-pendrivera LG_DTV mappa bele a neked tetsző korábbi FW
- csak az LW, LM sorozat tapasztalatai alapján írom a gyári reset menetét:
1; menü, beállításokra navigálsz a kurzorral, de nem nyomsz OK-gombot
2; 7 xmegnyomod a FAV- gombot
3; ok
4; a felugró ablakból kiválasztod a pendriveon lévő .epk filét (FW amit előzőleg rámásoltál, és semmi más nincs a penen!!!)
5;ok
6; tv kikapcsol, vársz 30 mp-t, aztán bekapcs
7; imádkozol, hogy minden jó legyen -
huncutka1029
addikt
válasz
Watt25 #52130 üzenetére
nem kell,
lehet normál játékkal is játszani, 2 player módban. Alá fölé beállításra kapcsolod, majd a tv-n bekapcsolod a 3D-és kiválasztod az OU-t ott is.Kicsit széthúzza a képet, és ha az egyik játékos világos, a másik meg sötét háttér előtt mozog, akkor lesz egy kicsi áthallás, de teljesen élvezhető lesz úgy is.
Így azokat a játékokat is élvezheted vele, ami nem támogatja a dualplayt -
huncutka1029
addikt
tök mindegy,
Te is készíthetsz otthon, 2 db cinema city-s szemüvegből, és még olcsóbb is lesz.
Szétszeded a két keretet, majd az egyikől kiveszed a bal, a másikból meg a jobb lencsét, és ügyelve arra, hogy nehogy átfordítsd, beteszed az ellenkező szemüvegbe. kicsit ollóval körülvágod, hogy illeszkedjen a keretbe, összepattintod, és megjelölöd őket valamivel, hogy nehogy a normál 3D szemüveggel összekeverd.
Így az egyikben két bal, míg a másikban két jobbos lencse lesz.
Ez a dual play lényege, aki a jobbos lencséket kapja, csak a páratlan sorokat, míg a másik a párosakat fogja látni. -
huncutka1029
addikt
válasz
Nunder #52094 üzenetére
és majd mérgelődsz, hogy nem minden bönésző oldalon, és alkalmazásban működik a billenytűzet, és nem lesz magyar a kiosztás, nem azt írja amit leütsz, és elő kell venned az egeret, vagy a magicet....
De te tudod, ha nem fog hiányozni a pénz a családi kasszából, akkor jó a tapipados billentyűzet is. -
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
#94529552 #52020 üzenetére
Pumma, ha elfogadsz egy jó tanácsot, az 1 HSZ ne csak LB specifikus legyen, mert jönnek az új modellek, és nem esz aktüell.
Szerintem inkább a top 10 ismétlődő kérdés kellene.
Mi az a passzív 3D, OU, SBS jellemzők, DVR, mi kell hozzá, Widi, miracast, DLNA , Csatornalista mentés, stb.
Ha belekontárkodhatok, lehet hogy én is dobok egy két infót, pl évjárat jelölések, szám, és betű kombók a tipusokban.
mit szólsz? -
huncutka1029
addikt
Aki webshopból akar rendelni, most volt a híradóban, hogy bukott az egyik hálózat.
A Címe alapján, és a honlap részletből amit a tv-ben mutattak a Bemutatóterem.hu az .
BP Rottenbiller utca.... Csak körültekintően, mert az üzletet bezárták, de a weblapjukon még befogadják a rendelést, aztán meg lehet perelni hogy visszakapják a pénzüket az ügyfelek.
Állítólag 82 milliárd Forint bevétel után nem fizettek ÁFÁT, illetve csalták el...
Durva nem? 2 milliárd értékű árut foglaltak le, és közel 1,6 milliárd értékben pénzt, autót....3 szor volt az év webshopja, az ország boltja 3-ik díjazottja volt tavaly műszaki cikk kategóriában!
-
-
huncutka1029
addikt
válasz
sz.z.csicsi #51989 üzenetére
ez nem védekezés, hanem tényközlés.
Nem mondtam, hogy ez így rendben van, de el kell fogadni sajnos, mert nincs ráhatásunk.....
Én is látom, tapasztalom ezeket a hibákat, és kompromisszumokat.
Ez az egyik fő oka, hogy még nem cseréltem le a 2011-es LW tévéimet!Meg azéer, mert nem tetszik a direkt led, én az edge led "barátja" vagyok.
Majd az oled sorozatokon már elgondolkozok.... ha emberi áron lesznek, és elfelejtik ezt a hülye hajlított designt.... -
huncutka1029
addikt
válasz
Fuvaros #51986 üzenetére
cidalainnak is szól!
Általában ha jól működik minden a tv-n felesleges frissíteni.
Sajnos az LG nem ad ki change logot, így soha nem lehet tudni, mebe nyúlnak bele.
Én évek óta mondom, hogy ha nincs baj, minden úgy működik ahogy kell, nem szabad egyből minden frissítést letölteni, és engedni, meg kell várni, míg kiderül mi változott.
sok kellemetlen meglepetéstől megóvhatod magad. -
huncutka1029
addikt
válasz
Fuvaros #51981 üzenetére
frissíthetsz, már sokan feltették ezt a verziót, nem bug-os de csak óvatosan frissítgess, mert sok esetben hibásak a frissítések, és visszafelé elég macera az előző verziót feltenni.
Az infó az azért lehet hibás, mert nem jól áll az időzóna, vagy a szolgáltató oldalán van valami prücök -
huncutka1029
addikt
válasz
sz.z.csicsi #51980 üzenetére
nem a webosnak köszönhető, hanem a boot-időnek.
Ha bekapcsolod a laptopot, vagy pc-t egyből megy minden? Ugye nem ott is várnod kell, míg betölt minden, és beolvas minden eszközt.
Na már most a tv ugyanezt teszi, csak gyengébb hardverrel.
Ez már a régebbi modelleknél is megvolt.
Legfeljebb pl az én LW-tvmnél, ez még úgy jelentkezett, hogy bekapcs után órát láttad, majd kb 10-15mp-ig semmi képet hangot nem adott.
Utána CI modul dekódolt, és megjelent az adás, majd a magic remote, és a HDD(időgép)
Az első csatornaváltás, vagy hangerő módosításig itt is eltelik kb 20-30 mp -
huncutka1029
addikt
válasz
bakesz75 #51945 üzenetére
de ahhoz jó, ha veszel hozzá egy wifi Bt dongle-t
idézet az LG honlapjáról:
Disclaimer: *Magic Remote AN-MR500 and Wi-Fi® Bluetooth® USB Dongle AN-WF500 required and sold separately. ez kell hozzá
Elég szemét húzás, vagy tudatlanság az eladók részéről, hogy nem mondják el, mire van szükség, egy adott készülék kiegészítő stb vásárláskor nem? -
huncutka1029
addikt
válasz
bakesz75 #51938 üzenetére
Először is olvasd el, mi kell hozzá!
Azután vidd vissza, és vegyél hozzá olyat, ami az LA-hoz való. AN-MR400, abból is a dobozosat, amiben van RF dongle. Anélkül nem fog menni.
itt látod melyikhez nem kell dongle -
huncutka1029
addikt
válasz
darál0w #51934 üzenetére
valószínűleg azért van, mert az MKV fájlok belső feliratait a DLNA kliens programod alapból erőlteti..
Forced mód. A kliensben nézz körül, ott is kapcsold ki a felirat megjelenítést. És a kódolást is állíthatod, ha mindenféle hieroglifákat jelenít meg....Ha nagyon nem szűnik a dolog, akkor MKV toolnix, vagy makeMKV progival "kiherélheted " a feliratokat belőle.
-
huncutka1029
addikt
figyu, az LG minden tv-re legalább 2 azaz kettő év garit ad.
kizárt, hogy az LA6130-at 2013.01.30-előtt vetted, mert meg sem jelent. azaz tuti van még rá pár hét, hónap a gariból.
Ráadásul, ahogy előttem is írták, fődarab cserénél, a gari a javítás befejezésének dátumától 1 évig érvényes.
azaz, ha a tv már nem is garis, de a tápot fél évvel gari lejárat előtt cserélték, még fél évig él rá a jótállás.
mindenképpen hívd fel a boltot, nézd meg a számládat, és egyeztess velük.
Az LG szervízt is hívhatod, csak a számlát kérik, a tv mellé. és ha két éven belül vagy javítják. -
huncutka1029
addikt
válasz
direwolf #51874 üzenetére
mit nem értesz ezen?
A felhősödés a diffúzoron átszűrődő fény miatt van.
Ha kikapcsolod azokat a blokkokat, ahol sötét tónust akarsz megjeleníteni, nem lesz átszűrődés, mert nincs ami világítson mögötte. Pl, az itt előszeretettel posztolgatott fekete, vagy szürke üres képernyők esetében, mert azt ugye tudjuk, hogy mindenki ilyet néz tartalom helyett....Ez jól megfigyelhető.
Kivéve ott ahol ez hiányzik pl: LB650V -
huncutka1029
addikt
Lehet, egy szervíz távirányítóval a menüből lehet nullázni, módosítani
csak venni kell egy ilyet! -
huncutka1029
addikt
válasz
direwolf #51806 üzenetére
mint korábban is írtam a micro pixel kontroll, vagy local dimming a kontraszt arányt növeli.
itt olvashatsz róla, És itt pedig egy régebbi, ámde részletesebb ismertető. -
huncutka1029
addikt
válasz
Bözsike765 #51844 üzenetére
3D modellek
LW 2011
LM 2012
LA 2013 (LN LS 2D modellek)
LB 2014ezek a led sorozatok, a többit nem ismerem
-
huncutka1029
addikt
válasz
direwolf #51802 üzenetére
Nem tudom, engem is a sokak közé sorolsz e, de augusztus óta van LG- led tv-d, nekem több mint 4 éve, ezalatt a boltosok rémálmává váltam, mert mindig bementem, az új modelleket buzeráltam, próbálgattam, majd közöltem, hogy silányabbak mint az enyém, és nem kell.
nem akartalak / akarlak sem győzködni, sem kioktatni, csak leírtam 4 éves LG ledes tv tapasztalataimat.
Amik a korábbi évek tapasztalatain, vitáin, aktív fórumozásán, teszteken, és személyes tapasztalataimon alapulnak.
Ennyi
. -
huncutka1029
addikt
válasz
direwolf #51795 üzenetére
van benne igazság amit mondasz, és Shingen sem állít valótlanságot.
Kár vitázni.
ez a Direct led Edge led harcra emlékeztet.
Ott mindenki azon érvelt, hogy a direkt sokkalj obb, mert ott nincs bevilágítás és felhősödés.
A kijelző valóban mindegyikben egyforma, LB 630-tól, de a panel, és az elektronika merőben más a 650-ben, illetve feljebb.
Ami közös, hogy a diffuzor, és a blokkok száma mindegyikben egyforma.
DE a helyi sötétítés igenis segít!
Csak nem kell minden más képjavítóval együtt magas értékre állítani.
Ugyanaz, mint ha a true motiont együtt használod a 24Preal cinema-val, és magas dinamikus kontrasztot adsz neki. Na akkor lesz ám csak dupla labda, meg utánhúzás, és maszatolás.
Próbáljátok ki, hogy egyszer minden ilyet kikapcsoltok, és egyesével végigpróbáljátok alacsony közepes és magas értéken ugyanazzal a tartalommal, pl egy foci, vagy teniszmeccs részlettel, amit ismétlésre állítasz.
Meg fogsz lepődni. hogy amikor elkezded kombinálni, milyen huncut dolgokat fog produkálni.
Mondjuk ha neked 650V van, a helyi sötétítést nem tudod kipróbálni.Azért van ennyi beállítási lehetőség, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző, használati szokásaihoz passzoló, és tartalomhoz igazított beállításait.
az meg szerintem baromság, hogy ki kell kapcsolni a helyi sötétítést, mert "felhősebb lesz a kép"
kontraszt különbséget azt okoz, mert erre találták ki, hogy a sötét, és világos területeket elválassza.... -
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
picstike #51769 üzenetére
oh én ezt elintéztem pillanatok alatt.
Nejem mondta, hogy az olcsóbb kisebbet akarom, mondtam neki rendben, igazad van, elég az nekünk.
Felhívtam a webshopot, és megkértem őket, hogy a nagyobb drágábbat adják, és tegyék már meg, hogy írnak egy mailt, hogy sajna a kicsi olcsót már nem gyártják, de helyette, "borzasztó nagy kedvezménnyel" tudnak nagyobbat adni.Jó fejek voltak, megtették, én meg mutattam anyának a mailt, és a MM ben azt hogy a kicsi ot drágább, mint amennyiért a webshop a nagyobbat adja!
Egy hét múlva mikor már megszokta a 72 cm után a 42'-kijelzőt, csak annyit mondott, ezzel jobban jártunk, de a kövi lehet majd nagyobb?
Ez a jóféle.hu volt, akkoriban az egyik legjobb áron dolgoztak /árultak.
Sajna most már jóval drágábbak pl a digitalko-nál, vagy az atom tv-nél. -
huncutka1029
addikt
válasz
Theory66 #51634 üzenetére
Ha ezt választod, akkor csak stereo jeled lesz.
Jó esetben a fülesen tudsz hangot kivinni. jack jack kábellel
És talán mind az 5.1 hangszóród szólni fog.
Ha ilyesmiben gondolkodsz, akkor Ezt fusd át -
huncutka1029
addikt
válasz
cidalain #51630 üzenetére
kizárt, hogy hadonászós részt tudja! Ne szenvedj, vegyél egy Magic remote-t.
Én hülyére röhögném magam, ha egy tablettel hadonászni látnálak a tv előtt.....egérrel lemégy a bal vagy jobb alsó sarokba akkor felhozza pár mp után a menüsávot.
ár a 2013-as tv-k is tudták
görgővel csatornát vált. -
huncutka1029
addikt
válasz
brendonka23 #51538 üzenetére
screen mirroring támogatás 4.2.2-től!
-
huncutka1029
addikt
válasz
thebencus90 #51529 üzenetére
vegyél egy másik routert, és azt etesd meg a Szolgáltató modeméről. azon kapcsold ki a wifit.
És az új routeren keresztül kapcsolódj
Ennyire egyszerű az egész.
Sajna a szolgáltatók soxor szándékosan butitják, herélik ki a modemeket, routereket, hogy válts magasabb drágább csomagokra. -
huncutka1029
addikt
válasz
brendonka23 #51531 üzenetére
már megírtam én is neked, hogy a Sony xperia P nem támogatja a miracastot.
Gyárilag 2.2 droiddal jött ki. rootold, és tegyél fel egy 4.2 vagy 4.3 szűz androidot, ha bírja a vas.
akkor van esélyed, hogy jó lesz.
cianogen mod CM 11 is jó rá. -
huncutka1029
addikt
válasz
Bangyika01 #51498 üzenetére
menj be a home menübe, és a hang menüben állítsd át fülhallgatóra, vagy külső hangszóróra.
Van egy olyan opció, hogy digitális hang ki.
ennél az értéket auto-ra kell állítani, ha esetleg PCM -en lenne. így fog helyesen szólni minden forrásból. -
-
huncutka1029
addikt
néha genya a tv, menj be a smart share-be, ott a beállításokba asszem a piros gomb hagyományos távon, és a hálózatnál, a miracast opciót csekkold le, mert frissítéskor időnként visszaáll "ki" állásba.
Ha megvan, akkor telefonra töltsétek le a playből Wifi display(miracast)helper progit.Havernál LB650V-vel xperia mobillal kiváló.
Nekem Note2 höz e-nélkül is csatlakozik -
huncutka1029
addikt
válasz
voros89 #51421 üzenetére
2Nd display a ficsőr neve, és ment már a 2013-as modelleken is.
Csak akkor, ha ki volt kapcsolva a time shift.
Azaz ha kimentél retyóra, akkor a taelefonon láthattad "egérmoziban" az asást.
Egyáltalán nem volt alapkövetelmény az, hpgy LG telód legyen.Nekem Samun is ment, megy
-
huncutka1029
addikt
válasz
Vanek25 #51418 üzenetére
leválasztás, gyorskeresés, neked is menni fog job felső sarok
Ha a widi nem megy, akkor miracast, vagy soft AP -val próbáld.
-
huncutka1029
addikt
válasz
kuruc01 #51388 üzenetére
IP tv-nél sem lehet kihagyni a boxot!
Szerintem HDMI-ről vesz fel az LG próbáld ki. Valaki írta korábban.Legalább is a 2014-es modellek.
HD boxot kérj a T-től, és azon van HDMI, sőt azok közt van felvevős is, ha a tv-n nem megy.
Lehet venni 10K körül CI/cam modult, többen úgy használják a a T- kábelt, hogy a tv-ben van a kártya, legfeljebb havi 1-2 alkalomra vissza kell tenni a boxba, ha a tv-n keresztül nem kap frissítő jelet. -
huncutka1029
addikt
válasz
cidalain #51363 üzenetére
minek a mediabox a felvételhez?
Felvétel a tv tuneréről megy.
Egy 320 GB-os HDD-re SD adásból kb 170 órát vehetsz fel
HD-ből meg 50-70 ótrát stream bitráta függvényében.
alapértelmezett felvételi idő 2 óra, időzített felvételné beállíthatsz többet is
ki is kapcsolhatod a tv-t, akkor is elindul a fevétel, a tv bekapcsol, kivéve a hang és kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest