Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    Ha valakit esetleg érdekel,:

    Sokat töprengtem azon, mit tegyen az ember, ha nem akar, vagy tud vagyonokat költeni egy jó házimozira, vagy hangfal cuccra, de hozzám hasonlóan borzasztóan zavarja, a TV sokol rádió szerű hangja.
    Mivel eddig nem igazán találtam a témában HSz-eket, illetve fórumokat, gondoltam megosztok veletek egy szerintem kiváló alternatívát.

    nekem van egy ilyen megjegyzem brutál jót szóló hangfal szettem.
    Ehhez a drágábbik megoldásként lehet venni egy 5.1 adptert ami egy RCA audió kábellel a fülhallgató kimenetre csatlakoztatva és a PC hez készült hangkábel, ami 3 x 3,5 jack aljzat, kiváló "ál" 5.1 hangzást tesz lehetővé.
    DE ezt a konzol adaptert meglehetősen körülményes beszerezni, hacsak az ember eleve nem ezt a logitech cuccot veszi meg, ebben ugyanis alapfelszereltség a fent említett adapter.

    De én a leggazdaságosabb megoldást szeretném bemutatni, ezért tovább gondoltam a dolgot, és meg is valósítottam.
    Tehát a Tv, egy LW 5500 -as amihez gyári tartozék egy stereo jack csati 3 rca kimenettel
    ehhez 165 Ft/db áron vettem 3 db RCA elosztót amit a tv csatlakozó kábelének 3 rca aljzatához csatlakoztattam. És 3 db rca audió kábelt Ezeket a Sub woffer gyári 3 db 3,5 -ös jack aljzatába dugtam az eredeti kábelek helyére.
    Ez összesen kb 900 ft-ba fájt +8800 Ft-ért vateráztam a hangfalszettet. Tehát kevesebb mint 10K-ból megszabadultam a sokol rádió hangzástól, és van egy egészen jónak mondható hangcucc 4 x 8W satellite hangszóróval, 18 w centerrel, és egy 22w sub wofferrel
    ami pont elég a gyerekszobába, 3 x 5 méter alapterülettel, de a 9 x6 os nappaliban is megrezegtette a csillárt. :K
    Szerintem elfogadható kompromisszum

    [ Szerkesztve ]

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák