- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*H*
aktív tag
Ne kapkodj.
Ez a 05.99.99 nem a tavalyi 05.99.99, hanem újabb (2015.01) és nem AU/TW, hanem a mi régiónk. Az előzőnél a webOS 3220 volt, ebben 3237. A webOS verzió pedig azért kisebb a mostaninál ami a készülékeden van, mert te felraktál egy másik régiós (39.arches) verziót és abban másképp van számozva. Az egyik régióban 32-vel kezdődik a webOS verziószáma, a másikban 39-cel. A webOS másik két számjegye pedig a FW verziószámának az utolsó két száma. (Pl. 39.arches-3945-04.62.45 vagy 32.arches-3232-04.41.32). Ez alól kivétel a 05.99.99-es verzió.
-
*H*
aktív tag
Ha auto-n van sem dobálja másik helyre az adókat. Ha elvesznek egy csatornát ott nem lesz adás, illetve csatornalista változás esetén feldob egy üzenetet, hogy változott a lista, elindítod-e az újrahangolást. Persze, ha már behangolt frekin cserélnek csatornát, abban az esetben másikat látsz a régi helyén.
Melyik soft van tv-n? Feltételezem ChanSort-tal rendezted a listát. LB/UB széria esetén nem kezeli jól a visszatöltött listát, random átrendezi a csatornákat. Van új ChanSort (01.14) annak a rendezett listáját már jól kezeli a TV a legújabb szoft-tal (04.41.32) -
*H*
aktív tag
válasz
Stevenstyle #51085 üzenetére
Ott a pont. Már én is írni akartam, hogy ez többször elhangzott, de csakis az a lényeg, hogy az LG_DTV mappában legyen a fájl, semmi más.
-
*H*
aktív tag
válasz
huncutka1029 #51062 üzenetére
PVR-es és 2.1 hangrendszer van abban is. A különbség annyi, hogy a 700-nál a hangszórók lefelé néznek, nem pedig előre. Elvileg a 730 "szebben" szól. Hivatalosan forgalomban van Magyarországon, az LG honlapja szerint is.
-
*H*
aktív tag
válasz
futizoli #50923 üzenetére
Beállítások - Általános - A TV leírása - Az össze bekapcsolva töltött idő
Viszont mivel lehet nullázni, ezért használt készülék vásárlásakor nem biztos, hogy valós értéket mutat.(#50920) Jégkokó
Ez a webOS ilyen. Nem írtad neked melyik soft van a készüléken. Ha hozott is némi javulást egy újabb, olyan mértékűt nem amire azt mondanád, hogy ég és föld a különbség. Ha észrevehető is, minimális a gyorsulás vagy csak placebo.
-
*H*
aktív tag
-
*H*
aktív tag
válasz
josi9682 #50620 üzenetére
Ott mindegyiket bétának írják. Amikor elérhető még nem publikusan akkor az, de nem írják mellé, ha már végleges lesz. Illetve, ha megjelenik egy új verzió akkor azt is feltüntetik, de lehet az már végleges.
Egyébként az NSU és a weblapról letölthető frissítések elérhetősége sincs mindig szinkronban.
A régiók sem csak kizárólag egy országot jelentenek. Nekem magyar beállítások mellett frissített engineer módban 04.41.32-re, amikor még nem volt publikus. Az említett oldalra is felkerült pár nap múlva és ott azt írták német verzió, pedig nem kell országot váltani a frissítéshez. Mondjuk a német és magyar egy régió (32.arches). -
-
*H*
aktív tag
válasz
TaylorPro #50578 üzenetére
Amit feltettél az is hivatalos forrás volt az LG NSU szerveréről.
A lokálisan megoldható downgrade a készülék szemszögéből ugyanaz, mintha online frissítenéd a neten keresztül, nem USB-ről. A kockázat még kisebb is, ha vezetékesen van a PC és a TV is csatlakoztatva a routerhez, illetve már rendelkezésre áll a letöltött fájl. Itt már szinte csak egy áramszünet üthet be.
Binárisan nem is egyezhet a kettő, már a méretük sem azonos. Az egyik az online NSU frissítő fájl, a másik meg az USB verzió. Viszont az NSU is telepíthető ugye USB-ről. -
*H*
aktív tag
Új beta FW, LB webOS széria. Nem a mi régiónk. 04.62.40 / webOS 1.3.2-3940
Már az LG megerősítette, hogy a 2014-es széria nem lesz frissíthető webOS 2.0-ra.
-
*H*
aktív tag
válasz
P_Pro_HW #50485 üzenetére
Márpedig a típus oldalán a letöltéseknél szerepel.
LW659S
A listában lehet, hogy nem sorolták fel, de letöltéseknél ott van és ez a lényeg.farkas-j
"Ha lehet olyat, ami nem szimultán, hanem egyszerre is képes a két sávon működni."
Itt a nem szó törlendő. Ami egyidejűleg tudja a 2.4/5GHz-et, az a szimultán dual band. (Simultaneous Dual Band) -
*H*
aktív tag
válasz
A-l-i-e-N #50453 üzenetére
Szemüveget felvetted ugye?
Szemüveg nélkül valóban "szétesik" a kép.
Na komolyra fordítva a szót, a forrás határozza meg melyiket kell választanod. Egyszerűen fogalmazva, ha a két kép egymás felett van, akkor a kis ikonok közül azt, ami ezt szimbolizálja. Ha a két kép egymás mellett van, akkor azt és így tovább. -
*H*
aktív tag
válasz
darál0w #50406 üzenetére
Ha kikapcsolod a készüléket legközelebb újra feldobja majd.
A csatornalista frissítés üzenet után egy újbóli teljes keresést indít el, erre figyelmeztet is, ha nem nyomod ki. Tehát nem is kell "előcsalnod" vagy megvárnod újra az üzenetet, hogy megjelenjen, hanem indíts el egy teljes keresést. Az eredmény ugyanaz, egy teljes újrahangolás. -
*H*
aktív tag
Úgy lesz uram. Csak a TV által engineer módban felajánlott NSU frissítés letöltése után még a közvetlen elérhetőséget ki kell logikázni, hogy az LG NSU szerverén melyik mappában pontosan milyen néven van. De úgy néz ki, hogy a szoft. és webOS verzió, illetve a megjelenés dátuma ismeretében ki tudom következtetni a pontos elérési utat, ami után tölthető a közvetlen linkről.
-
*H*
aktív tag
-
*H*
aktív tag
A szerviz menüben állítható, hogy az NSU frissítés user (kiadott végleges) vagy engineer (még nem tölthető publikusan) módban történjen. Alapból ugye user a beállítás. Engineer módban pedig, ha van elérhető még nem publikus, akkor ugyanúgy letölti és telepíti.
Más régióban eltérő lehet a webOS. A 04.35.30 (11. havi) nem a mi régiónk, azért van/lehet eltérés. A 05.99.99 (10. havi), régebbi webOS-t tartalmaz. A 04.41.32 pedig 12. havi, a saját régiós 04.32.20-ban található verziónál újabb.Más. (Egyben válaszolok, elnézést, hogy nem keresem ki külön a neveket.)
Felhősödés/foltosodás
Ez nem igazán local dimming függő. Én bekapcsoltam az LB650 szerviz menüjében. A tv menüjében ugyan nem jeleníthető meg, mert az alapból fixálva van off-ra, de maga a local dimming bekapcsolható. Nem történt változás. (Bár, ha más panel van benne, lehet nem tudja, de a menüben nem tiltott az állíthatósága.) Ez a foltosodás a panel "tulajdonsága". Megfigyelhető, hogy tulajdonképpen adottak a helyek fixen ahol látható homogén háttérnél és gyors mozgásnál. Mint írtam a szervizes panelcserénél említette is, hogy sok ilyennel találkozott. Főleg sport közvetítéseknél van panasz. Az hivatalos fejtágításon az LG szerint még a tűréshatáron belül lévő képekre egyből rávágták, hogy ez pedig tényleg nem normális. Az LG szerint az, tehát nem hiba. Egyszer lehet panelt cserélni, másodszor általában már nem, az nem gazdaságos LG-nek. A jelenség nagyságát még befolyásolhatja esetleg egy eltérő panel széria, összeszerelés helye/minősége, készülék beállításai és, hogy kit mennyire zavar vagy veszi észre egyáltalán. Volt készülék amin egyértelműen látszott, valaki meg azt mondta, hogy nem igazán látja mit kell nézni. Nekem panelcsere után annyi változás volt, hogy máshol vannak a foltok.04.41.32.
Megosztás előtt felraktam. Ami szembetűnő változás, hogy több helyen más a magyar fordítás benne, mint a másik régiós 04.35.30-ban. A BE javítva van, de a többi magyar szöveg első ránézésre egyezik a 04.32.20-ban találhatóval. Hibát még nem tapasztaltam.
HDD, kikapcsolás, memória megtelt hibával én eddig nem találkoztam, ezekről nem tudok nyilatkozni, hogy megszűnnek-e.04.34.23 (39.arches TW 10. havi beta) létezik LB630-LB870 szériához.
-
*H*
aktív tag
válasz
szabogabor10 #49431 üzenetére
A szerelő tapasztalata szerint a 7-es szériától felfelé nem jellemző a foltosodás.
-
*H*
aktív tag
válasz
szabogabor10 #49425 üzenetére
Létezik a foltosodás. Én is cseréltettem panelt, de ugyanaz az eredmény. A szerelő mondta is, sok a panasz, nem egyedi jelenség ez. Valakit jobban zavar, valakit nem. Ez ilyen.
-
*H*
aktív tag
LB650-en Engineer NSU Mode-ban találtam egy új frissítést a régiónkban (32.arches). 04.41.32 - webOS 3232
Ha valaki feltenné itt a link: 04.41.32 -
*H*
aktív tag
LB-nél nem működik amit találtál.
Kell hozzá az LgDTVUpDater 2014 és a LgDTVUpDater_Izm_12_2014
Az első fájlt kicsomagolod a C:\ meghajtó gyökerébe. (C:\LgDTVUpDater)
A másik zip-ből felülírod az azonos tartalmat ebben a könyvtárban.C:\LgDTVUpDater\dns\AcrylicHosts.txt -ben javítsd ki az IP-t a TV-vel egy hálózaton lévő számítógéped IP címére. (pl. 192.168.1.11 snu.lge.com)
LB széria esetében, ha a 04.35.30-ra akarsz visszaállni akkor a C:\LgDTVUpDater\žáú«Ô«ó¬Ę\online\LB730\04_35_30_TW\HE_DTV_WT1M_AFAAABAA fájlt másold át a C:\LgDTVUpDater\htdocs\ mappába.
Indítsd el a C:\LgDTVUpDater\startDNS.bat fájlt. A megjelenő ablakot ne zárd be.
Ezután indítsd a C:\LgDTVUpDater\startHTTP.bat fájlt. Ezt az ablakot se zárd be.
A TV-n a hálózati beállításokat állítsd manuálisra és a DNS-t változtasd meg a számítógép IP címére.
Ezután nyomhatod a frissítés keresést. Ha minden sikerült letölti és telepíti. Tűzfal+hasonló dolgok legyenek kikapcsolva.
-
*H*
aktív tag
válasz
HwAdokVeszek #49259 üzenetére
Nekem már volt a készüléken, de már visszaálltam a 04.35.30-ra. Nagy változás nem vettem észre, csak kipróbáltam. A webOS 3220 volt, a mostaniban 3930. A 05.99.99 régebbi fejlesztés (2014.10). Viszont nem TW, mivel 32.arches, tehát a mi régiónk. Legalábbis amit én raktam fel. A 04.35.30 viszont 39.arches és elvileg már nem is beta.
vigyori78
Network Software Update -
*H*
aktív tag
válasz
HwAdokVeszek #49158 üzenetére
Az is hardverfüggő. A Miracast használatához olyan videokártya szükséges, amely támogatja a Windows Display Driver Model (WDDM) 1.3-as verzióját és olyan Wi-Fi adapter, ami támogatja a Wi-Fi Direct specifikációt.
-
*H*
aktív tag
válasz
HwAdokVeszek #49149 üzenetére
A Win8 magában nem oldja meg a problémát. A WiDi-nek van egy rendszerkövetelménye, aminek egyik része az op. rendszer, ami lehet Win7 vagy Win8 vagy Win8.1. A Win7-nél kiegészítő alkalmazás szükséges. Ha nem teljesülnek a rendszerkövetelmények, a Win 8-cal sem fog működni.
-
*H*
aktív tag
válasz
andatt #48976 üzenetére
1. A legjobb képbeállítás szubjektív dolog. Kinek mi a legszebb/legjobb kép. Kiindulási alapnak van pár beállítás itt-ott, ha rákeresel találsz párat.
2. Ez nem igaz. Én pont egy táp nélküli, 2,5"-os, 500GB-os Toshiba USB 3-as HDD-t használok és kezeli, felismeri, működik minden. PVR, időzített felvétel, lejátszás. Bizonyos HDD-k esetében valóban volt probléma felhasználói visszajelzések alapján, de ez nem azt jelenti, hogy táp nélkülit egyáltalán nem lehet használni.
-
*H*
aktív tag
Ami egyből látszik az pl. a frissebb webOS verzió. A fordítási hiba valóban egy jelentéktelen dolog a szoftver működése, funkciói szempontjából.
Egyébként a honlap(ok)ról letölthető frissítés és az NSU update elérhetősége a készüléken nincs mindig szinkronban. A napokban is egyik ismerősnél egy LW szériás készülékre semmi frissítést nem jelzett a készülék már régóta. Manuálisan keresve sem. A honlapon meg két újabb is volt azóta ami tölthető.
Amúgy ezek az elérhető frissítések is LG update szerverről tölthetőek, csak oda bejelentkezés szükséges a tartalom megtekintéséhez (ID+pass). -
*H*
aktív tag
válasz
Diamond500 #48956 üzenetére
Kellene.
De sajnos nincs. Pedig láthatod ezek LG szerver linkek. Régiónként vannak különböző verziók, de a gyakorlatban nem igazán számít a tapasztalatok szerint. Persze a nem végleges változatok nem érhetőek el, de pl. a szerviz menüben az NSU módot User-ről Engineer-re átállítva nekem már honlapokon való megjelenés előtt felajánlotta a 04.32.20-as verziót.
-
*H*
aktív tag
válasz
Diamond500 #48954 üzenetére
Itt a [04.35.30 TW]
-
*H*
aktív tag
válasz
#94529552 #48854 üzenetére
Az egy másik régiós "...m14tv-39..." (tajvani) béta. Ha már azt a verziót használod, érdemesebb a 04.35.30-at feltenned. Ha kell, adok egy 05.99.99-es verziót is, ez "...m14tv-32...", mint a mi régiónkban kiadottak.
@BOJLI2012
Beállítások - Általános - ECO mód - Automatikus kikapcsolás nincs beállítva? -
*H*
aktív tag
válasz
Lallleee25 #48552 üzenetére
Az AN-MR500 jó hozzá. Viszont ez a plazma TV aktív 3D, nem passzív, úgyhogy nem jó hozzá bármelyik olcsó szemüveg. Az LG AG-S3** széria kell neked.
-
*H*
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #48536 üzenetére
Így van, a bemenet neve lényegtelen, hiszen bármilyen név adható tetszés szerint. Nincs hatással semmire. Az eszköz választásánál, ha arra gondoltál, hogy a bemeneteknél a név mellett választható az ikon és eszköz típusa is, az sem számít. Az egyszerűen egy ikon választás. Mindkettő csak a bemenetek menüben/listában való könnyebb megkülönböztetést szolgálja.
-
*H*
aktív tag
-
*H*
aktív tag
válasz
csucsfej79 #48363 üzenetére
A foltosodás nem csak zöld háttérnél van, hanem általában homogén háttérnél és gyors mozgásnál. Panelenként esetleg eltérő a mértéke, illetve kit mennyire zavar az szubjektív dolog. Én kicseréltettem a panelt, nem lett észrevehetően jobb (42LB650V). A szervizes is mondta, hogy van panasz, főleg sportközvetítéseknél. A 7-es szériától kezdve viszont nem jellemző a jelenség, illetve lehet, hogy a 671-nél is már kevésbé jelentkezik.
-
*H*
aktív tag
válasz
ambudriver #48120 üzenetére
Pontosan azért, mivel nem támogatja a WebOS-t (sem) a Flash.
-
*H*
aktív tag
válasz
H A M M E R #47978 üzenetére
Bolti garanciát adnak, saját zárjegyet raknak a készülékre. Ettől függetlenül hívhatod az LG-t közvetlenül és javítják. Viszont, ha cserélni kell az LG csereutalványát nem biztos, hogy elfogadják, illetve LG javítás után, ha visszavinnéd lehet probléma a zárjegy sérülése.
Volt olyan bolt is amelyik kifejezetten megtiltotta, hogy az LG szerelője hozzányúljon. Hozzájuk kell visszavinni és majd ők intézik.
Tehát lehet javíttatni az LG -vel ezeket is, ha nem javítható akkor adódhat gond a bolttal, ha belekötnek, hogy nem hozzájuk lett eljuttatva egyből és szétszerelték a készüléket. -
*H*
aktív tag
válasz
gabaly #47920 üzenetére
Feltételezem eszter23-nak problémája/kérdése volt és akkor jött elő az általa említett stílus. Egy "sima" vásárlásnál ahol "nem problémázik" a vevő semmivel, ritkán hallani, hogy az eladó minősíthetetlen stílusban szolgálta ki a kuncsaftot. Odamegyek, ezt kérem, nem érdeklődöm hogyan is van a gari, stb. Az eladó mosolyog és kész. Esetleg műszaki nincs a toppon, de ez más kérdés.
Rendes dolog ez a figyelemfelhívás is, mit hogyan csináljunk, mert ugye ugrik a gari, ha nem úgy szereljük össze, szállítjuk, stb. Ehhez képest az LG hivatalos szerviz házhoz jön, simán lefekteti a tv-t, darabjaira szedi, kicseréli a komplett LCD panelt, összeszereli és semmi probléma vele. -
*H*
aktív tag
válasz
huncutka1029 #47888 üzenetére
Számítástechnikai eszközök: notebookok, táblagépek, játék konzolok. Ezeknél is a szoftver "meghibásodás" pl. egy nem induló op. rendszer, hibásan működő egyéb szoft. Ezek nem tartoznak bele a gariba.
A TV szórakoztató elektronikai eszköz. -
*H*
aktív tag
válasz
zyntherious #47828 üzenetére
32/39LB65** 200x200
42/47/50/55LB65** 400x400 -
*H*
aktív tag
válasz
Flickering #47693 üzenetére
Szériaszám.
-
*H*
aktív tag
válasz
Flickering #47685 üzenetére
A sorozatszámot kell megadnod. Vagy a készülék menüjében a tv leírásánál találod vagy a dobozon, gar jegyen, tv hátulján, stb.
-
*H*
aktív tag
Igen van mindkettő.
-
*H*
aktív tag
@Krisz26
A legegyszerűbben a használati utasításból tudod meg milyen csavar kell hozzá. Neked az M6 kell.@Digital51
Itt találod a csatornák mentését:
Beállítások - Gyors beállítások - Csatornák - Csatorna hangolása - Csatorna másolásaRegisztrálod az LG honlapján és ott igényelhetsz is javítást. Vagy telefonon jelented be. Kijönnek javítani.
@zannor
Igen. Állítsd be a routeren az Általános - USB alkalmazás - Servers center - Médiaszerver - Enable DLNA Media Server-t.
Egyébként a használatiban szerepel, hogy tudja a 802.11n – 5 GHz WiFi-t.@ocsesz
Mindegyik csak a gyárit fogadja el. De legalább lesz 5GHz-es WiFi-d is, úgyis az ajánlott. Feltéve persze, ha a routered is tudja. -
*H*
aktív tag
Ezt megtalálod az oldalon az információknál:
"A termékeket a hivatalos, magyarországi márka képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk! A termékekhez NEM saját, úgynevezett "bolti garanciát" mellékelünk, a garanciális szervizelés a gyári garancialevéllel közvetlenül a gyártók magyarországi szervizhálózataiban történik."
A Samsung 1 évet pedig előbb leírtam miért annyi.
-
*H*
aktív tag
válasz
dptrsk #47282 üzenetére
Vöröskő Kft. kizárólagos joggal használhatja Magyarországon az Euronics márkanevet. Ha pedig ők hivatalosan veszik a forgalmazótól ezen a néven, mindegy melyik név alatt értékesítik, az hivatalos garis. (Feltételezve, hogy nincs külön cég bejegyezve az Euronics-es beszerzésekre és teljesen külön kezelik.) A műszakidepó oldalán is feltüntetik, hogy magyar forgalmazóktól/magyarországi szervizgarancia.
Fogyasztók tekintetében fennálló jótállási feltételek alapján, a Samsung LED televíziókra is csak 12 hónap az alapjótállás időtartama, termékregisztrációhoz kötött a további 12 hónap. Tehát az 1 év jól van feltüntetve. Ha a vásárló regisztrál, akkor kap még 12 hónapot a Samsungtól (H6500-as széria és felette: 24 hónap), de alapból nem él a 2 év (1+1) vagy 3 (1+2). -
-
*H*
aktív tag
válasz
padi68 #47136 üzenetére
Nekem így 5 perc múlva működött. Én sem vártam meg az automatikus aktiválást (azt hiszem az esti órákban frissítik a rendszert az új adatokkal.). Másnap hívtam őket és egyből jó volt.
@kuruc01
Nincs rá Mozilla, a saját böngészőjét tudod használni.
Az LG Tárban is van 3D tartalom, ha ki akarod próbálni.
Igen, NFC jár hozzá. -
*H*
aktív tag
válasz
padi68 #47131 üzenetére
A 25-ös hiba az aktiválással megszűnik. Erre pár napon belül kerül sor.
Viszont a legegyszerűbb, ha nem vársz hanem felhívod fel őket. Bediktálod a kártya számát és 10 perc múlva menni fog. Közben legyen bekapcsolva a készülék és M1 vagy M2-re kapcsolj. Ne kódolt csatornára. Ha mégsem indul el 1 óra múlva sem, telefonálj megint, de ezeket (elvileg) el is mondják, ha felhívod őket. -
*H*
aktív tag
válasz
Flickering #47105 üzenetére
A hang kikapcsoláskor normális, egyiknél hangosabb, másiknál halkabb.
Beállítás - Általános - Eco mód - HDD Eco mód be
Ha nincs használatban egy idő után lekapcsolja, nem pörög feleslegesen. Ha használod a Timeshift-et akkor értelemszerűen nem. -
*H*
aktív tag
válasz
eszter23 #46953 üzenetére
Először tudni kellene mit és milyen forrásból néztél rajta. (HD/SD csatorna, digitális/analóg szolgáltatás, stb.) A beállításokat módosíthatod ahogy neked tetszik. Háttérfény, fényerő, kontraszt, gamma, stb. Ezektől kevésbé "szürke", ha csökkented az értékeket.
Bár nem ez a csúcskategória, de azért a nagyon rossz a képminősége nem mondható rá. Bizonyos esetekben valóban "foltosodik", de ez a "szürkeség" azért nem jellemző, ha beállítod. Esetleg, ha hibás, de nem hiszem. -
*H*
aktív tag
válasz
brendonka23 #46902 üzenetére
Türelem, mást nem tudsz tenni. LG szerver oldali hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest