Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Tökéletesen igazad van. Ugyanebben a cipőben járok egy F700P-vel. Iszonyatos torzitások, én a kép élességével is elégedetlen vagyok, egyébként konvergenciahibás az összes. Ez bizony tipushiba. Detto ugyanigy december óta futkosok - bár nekem az első kapásból képcsőhibás volt. Ráadásul még mind a mai napig tartalmazzák az LG-k (legalább is a hagyományos CRT-k) a Goldstar időkből fennmaradt ''örökségüket'': a kép homályosságát (nyugodtan össze lehet hasonlitani pl. a samsung 765mb-vel - holott az sem egy csúcskategória, de mérföldekre van a kép élessége), és legfőként a kifényesedést. Ergo rossz a fényerőeloszlása. Sötét alapon a világos feliratok körül szinte ködfelhő látszik, baromi zavaró. A monitor NEM itt kezdődik. (Kiméljetek meg a következőkben a ''nekem 2 éve van és fasza'' hozzászólásoktól...)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest